Nomago nasveti

Letališča, do katerih te lahko zapeljemo, in kam lahko z njih poletiš

datum objave | 14. maj 2019
1484

Vsi se veselimo potovanj, kajne? Želimo si raziskovanja novih krajev, ko lahko pobegnemo od vsakodnevnih aktivnosti in skrbi. Priporočamo, da potovanje tudi začneš v tem stilu – brez skrbi in stresa. Zakaj bi se na letališče, s katerega boš poletel uživaškim dnem naproti, peljal s svojim avtomobilom, plačeval parkirnino in se nato v mislih spraševal, ali je parkirišče čisto zares dobro zavarovano?

Da boš potoval brezskrbno, lahko prevoz do letališča prepustiš kar nam. Odpeljemo te do ljubljanskega letališča, pa tudi do letališč v sosednji Italiji – Benetkah in Trevisu – in nazaj.

 

airplane prevoz do letalisca

Vožnja z nami do letališč v Benetkah in Trevisu je zagotovo udobnejša kot tista, med katero si do zob oborožen z lastno prtljago, ker je v prtljažniku zanjo zmanjkalo prostora. Vsak shuttle bus Nomago je namreč sodoben, na njem pa lahko brezskrbno brskaš po spletu in iščeš, kaj vse bi rad na počitnicah obiskal, saj je opremljen z električnimi vtičnicami, med vožnjo pa lahko brezžično povezavo z internetom uporabljaš brezplačno in neomejeno.

 

shuttle prevoz do letalisc premium nomago

 

Izbiraš lahko med tremi razredi, ekonomskim, premium, ki ponuja še posebej udobne sedeže, in družinskim, v katerem otroci potujejo še ugodneje, potniki pa si sedijo nasproti.

 

shuttle prevoz do letalisc nomago 1

 

BENETKE – LETALIŠČE MARCO POLO

Če z beneškega letališča odletiš na sončen dan, boš v nekaj izjemnih razgledih užival že pred prihodom na končno destinacijo. Z višine se namreč odpre dih jemajoč pogled na Dolomite, Jadransko morje in Beneško laguno. Varnostni pregled lahko traja kar nekaj časa, zato je dobro, da tja prispeš dobri dve uri pred letom, predvsem v času visoke sezone. Potem pa si tam v miru privošči dobro italijansko kavo.

Letališče je srednje velikosti, tja je lani prišlo več kot 11 milijonov potnikov, s čimer mu je pripadlo četrto mesto na lestvici najbolj zasedenih letališč v Italiji v letu 2018. Povezano je z več kot 30 državami, tudi z ZDA, Južno Korejo in Združenimi Arabskimi Emirati. Z letališča pa letitjo tudi nekateri nizko prevozniki, na primer Volotea in easyJet.

Top destinacije, do katerih lahko v poletnih mesecih poletiš z letališča v Benetkah:

– Barcelona
– Kopenhagen
– grški otoki
– Palma de Mallorca

 

Za prevoz do letališča v Benetkah je v okviru rednih linij shuttle busov Nomago vsak dan na voljo pet različnih terminov, prav tako za pot nazaj. Potovanje lahko začneš na treh vstopnih postajah. Če se boš vkrcal na ljubljanski glavni avtobusni postaji ali na Dolgem mostu, bo pot trajala približno tri ure. Pridružiš se nam lahko tudi v Šempetru pri Gorici, od koder je do beneškega letališča ura in 40 minut vožnje.

Rezerviraj vozovnico za shuttle

 

shuttle prevoz do letalisc nomago

 

TREVISO – LETALIŠČE A. CANOVA

Letališče v italijanskem mestu Treviso, približno 30 kilometrov oddaljenem od Benetk, je večje od ljubljanskega, a bi ga vseeno označili za majhno letališče, saj se nikakor ne more primerjati z velikimi letališči glavnih evropskih mest. Poimenovano je po lokalnem kiparju Antoniu Canovi, zanimivo pa je, da so arhitekte, ki so letališče zasnovali, kritizirali, češ, da so zanemarili njegovo primarno funkcijo in je za ustvarjanje vrste čakajočih na let dokaj malo prostora. S tega letališča se lahko odpraviš recimo na Tenerife ali Malto. Lete tu ponujajo predvsem nizkocenovni letalski prevozniki, med njimi Ryanair in Wizz Air.

Top destinacije, do katerih lahko v poletnih mesecih poletiš z letališča v Trevisu:

– Dublin
– Neapelj
– Pariz
– Malta

 

Prevoz do letališča v Trevisu z našim shuttlom je skoraj enak prevozu do letališča v Benetkah. Shuttle potnike najprej odloži na beneškem letališču, nato pa se zapelje še do letališča v Trevisu.

Rezerviraj vozovnico za shuttle

 

pakiranje potovanje shuttle prevoz

 

BRNIK – LETALIŠČE JOŽETA PUČNIKA LJUBLJANA

Kljub temu, da je ljubljansko letališče majhno, nam pride še kako prav. Od tam leti več kot deset letalskih družb, med nizkocenovnimi easyJet in Wizz Air. Odpraviš se lahko na več evropskih destinacij, med njimi v Amsterdam, Bruselj in Berlin.

Top destinacije, do katerih lahko v poletnih mesecih poletiš z letališča v Ljubljani:

– London
– Istanbul
– Pariz
– poletni čarterski leti do grških otokov

 

Shuttle prevoz do Brnika je iz Ljubljane mogoč skoraj vsako uro, najbolj zgodnji shuttle kombi proti letališču odrine že ob 4.50, najkasneje pa ga lahko ujameš ob 20.30. Vožnja z ljubljanske glavne avtobusne postaje traja približno 40 minut, poberemo pa te lahko tudi na izbranem naslovu znotraj ali zunaj ljubljanske obvoznice.

Rezerviraj vozovnico za shuttle

 

shuttle kombi brnik

 

Potuj sodobno in udobno in skrb za prevoz do letališča prepusti nam. Vozovnico za shuttle bus ali kombi lahko kupiš kar prek spleta, lahko pa se tudi oglasiš v Nomago Travel poslovalnici na Ajdovščini 1 v Ljubljani, v Celju ali Novi Gorici. Če pa najprej potrebuješ letalsko karto, ti lahko pri nas uredimo tudi to. Pokliči nas na 080 47 42 in uredili ti bomo vse, kar potrebuješ za potovanje.