Novice

Nagrajenec natečaja Poleti na Irsko ali v Maroko je …

datum objave | 12. junija 2019
5323

Znan je nagrajenec natečaja Poleti na Irsko ali v Maroko, ki smo ga organizirali v sodelovanju z Air France! 🎉

Z veseljem smo prebirali vaše odlične prispevke in v mislih popotovali po mestih in lokacijah, ki ste jih opisali v popotniških vodnikih. Čudovito je, koliko zanimivih, smešnih in pristnih zgodb ter nepozabnih spominov ustvarijo potovanja!

 

Prav vsak zapis je bil poseben in zanimiv. Še posebej pa nas je prepričal popotniški vodnik z Islandije. Zmagovalka nagradnega natečaja je zato:

Ana Velechovsky

Čestitamo! 👏

kv final

Zakaj nas je prepričal Anin zapis:

Ana se je odpravila na Islandijo in na simpatičen način z nami delila tri super razloge, zakaj je vredno zmrzovati v islandski zimi. Vsekakor je v nas prebudila željo, da kar takoj kupimo letalsko karto, ki nas bo prihodnjo zimo ponesla na ta čudoviti otok! 😉 Zgleda, da je Ana očarana nad severnimi destinacijami, kjer so na skoraj vsakem vogalu dih jemajoči razgledi, saj je v nagradnem natečaju izbrala letalski karti do Irske. #allwedoistravel

 

Svoj najljubši popotniški dan je doživela na Islandiji v mestu Vik, vodnik pa je strnila takole:

  1. Zgodaj zjutraj do bazaltnih stebrov na plaži Reynisfjara, da prebudim svojo notranjo Daenerys.
  2. Plaža Diamond Beach, ker so diamanti ženski najboljši prijatelji!
  3. Od diamantov sprehod do ledeniškega jezera – Jökulsárlón. Končno razumem vso teorijo o ledenikih, ki so nam jo »tupili« v srednji!
  4. Pohod po s soncem obsijanem ledeniku (prvi razlog, zakaj je vredno zmrzovati v islandski zimi). Neverjetno!
  5. Na ledeniku nas čaka ledena jama z modrim ledom. Dih jemajoče (drugi razlog, zakaj je vredno zmrzovati v islandski zimi)!
  6. Sprehod do bližnjega slapu Svartifoss. Btw, ste vedeli, da Islandija v »stari vikingščini« ne pomeni slap? No, pa bi moralo, res jih je veliko tukaj!
  7. Sredi noči nas na polotoku Stokksnes pričaka še najlepše presenečenje … SEVERNI SIJ! Opazujemo ga, medtem ko zmrzujemo in se grejemo z viskijem, in vemo, da je bilo več kot vredno zmrzovati v islandski zimi (tretji razlog!). 😊

 

Hvala vsem, ki ste si vzeli čas in sodelovali v nagradnem natečaju. Vsi ste pravi popotniki! 😊 V prihodnjih dneh boste o zaključku nagradnega natečaja obveščeni še po elektronski pošti (v sporočilu vas bo čakalo presenečenje). 🎁

 

Več o nagradnem natečaju si lahko prebereš v pravilih in pogojih nagradnega natečaja.