Novice

Nagradni natečaj: Poročnega potovanja ne pozabiš nikoli

datum objave | 16. oktobra 2019
1450

Sta z boljšo polovico pred kratkim dahnila usodni »da« ali sta ravno sredi načrtovanja poroke? Ker mora vsaki poroki obvezno slediti še poročno potovanje, smo za vaju pripravili edinstveno priložnost, kjer vama pomagamo do medenih tednov, o katerih sanjata.

porocnega potovanja ne pozabis nikoli - web slika 1200 850 z logotipi

Si na poročnem potovanju želita rajskih plaž, kjer lahko cele dneve poležavata pod palmo in uživata v razgledu na morje? Sta malce bolj avanturistične narave in je popolna izbira za vaju safari ali treking? Ali se želita raje podati na raziskovanje kulturnih znamenitosti in naravnih čudes?

Da bodo vajine sanje postale resničnost, vama Nomago Travel in Zaobljuba pomagata do medenih tednov na želeni destinaciji. Sodelujta v našem nagradnem natečaju in se potegujta za darilni bon Nomago v vrednosti 400 €, ki ga lahko koristita za različne storitve v okviru poročnega potovanja, od letalskih kart in hotelov do različnih doživetij na destinaciji.

Namig: Če še zbirata svojo sanjsko destinacijo, pa pokukajta v naš brezplačni katalog poročnih potovanj, kjer najdeta številne predloge in nasvete, kam se odpraviti in kaj tam početi.

Kako sodelujeta?

Zaupajta nam vajino zgodbo, kako sta se spoznala, in priložita skupno sliko. Dodatno izberita še vajino izbrano destinacijo za poročno potovanje in potovalni stil. Po želji lahko priložita še predstavitveni videoposnetek, kjer nam zaupata, zakaj naj prav vama pomagamo do rajskih medenih tednov. Prijave na natečaj sprejemamo do vključno 1. 12. 2019 prek spletnega obrazca.

PRIJAVITA SE

Izmed vseh prijavljenih se bodo v ožji krog uvrstili 3 pari. Zgodbo vsakega bomo predstavili tudi na družbenem omrežju Facebook, kjer bo od 4. 12. do 11. 12. (do 14. ure) potekalo glasovanje. Glavno nagrado, darilni bon Nomago v vrednosti 400 €, bo prejel tisti par, ki bo pod predstavitveno objavo zbral največje število všečkov.

 

Preberi pravila in pogoje nagradnega natečaja.