Tips&Tricks

Najboljši datumi za polet med novoletnimi prazniki

datum objave | 31. oktober 2015
5959

Holidays

Nisi še prepozen, še vedno je čas za kakšno ugodno praznično letalsko karto. Sicer je potrebno tu omeniti, da so potovanja v drugi polovici decembra vedno nekoliko dražja, a s pomočjo izkušenih agentov lahko prideš do sprejemljive cene in uresničitev sanj.

Najugodnejši datumi za potovanja med decembrskimi prazniki so ravno božični večer, božič, silvestrski večer in prvi dan novega leta. Po podatkih različnih spletnih strani, so lansko leto potniki, ki so poleteli zelo blizu božiča – ali celo 25. decembra in se vrnili v bližini 31. decembra, prihranili kar dobrih 20 odstotkov. Ker letos božič pade na sredo in ker mnogi ne bodo želeli odpotovati od sobote do sobote, je moč pričakovati, da bosta 21. december in 28. december najbolj obremenjena dneva na letališčih. 26. december je vedno zelo draga izbira, saj si vsi želimo božič preživeti s svojo družino, nato pa takoj naslednji dan odpotovati.

Oglasi se v naši agenciji in pomagali ti bomo poiskati najboljšo in tudi najugodnejšo varianto, da boš tudi ti praznike preživel kje na toplem. Pokliči nas na 080 47 42 in se z agentom dogovori za krajši posvet!