Nomago nasveti

Organizacijo svoje naslednje avanture po Afriki zaupaj nam!

datum objave | 16. januar 2018
3183

Naj ti za začetek zaupamo, da boš na naših potovanjih svet odkrival skupaj z največ 15 ljudmi z vsega sveta, lokalnim vodičem, ki bo skupino spremljal brez nepotrebnih pripomočkov, in dovolj fleksibilnim, a skrbno organiziranim urnikom poti. Nadaljujemo?

Naša potovanja po Afriki so posebej zasnovana za popotnike, ki si želijo doživeti več, ki si na potovanju radi vzamejo tudi čas zase in se kam odpravijo sami, predvsem pa za tiste, ki radi spoznavajo nove ljudi vseh starosti in v dobri družbi odkrivajo svet. Tu se stkejo nova prijateljstva in nastajajo zgodbe, ki bodo ostale za vedno.

In čeprav so potovanja namenjena tudi počitku, te čaka kar nekaj razburljivih dni, športnih aktivnosti, kuharskih tečajev (po želji) in dolgih prehojenih poti skozi puščave, oaze, tropske gozdove in močvirja. Čez dan si boš lahko utrgal nekaj minut zase, zvečer pa skupaj s svojo skupino ob ognju in pod zvezdnim nebom delil popotniške vtise.

Vsaka naša avantura je zasnovana drugače. Prav vsem paketom potovanj pa je skupno to, da imajo zagotovljene odhode, majhne skupine, izkušene vodiče, različne tipe namestitev, posebej prirejena vozila, s katerimi ves čas potuje skupina, in odlično skrb za varnost. Vedno bodo poskrbeli, da bo tvoj želodček poln in da boš imel tudi v bolj odročnih predelih dostop do elektrike, vode in mogoče celo wifi-ja. 😉

Več si oglej v spodnji infografiki; če te zanima več, pa nas pokliči na 080 47 42 ali se oglasi v naši poslovalnici na Ajdovščini!

Oddaj povpraševanje