Potopisna predavanja

Potopisna predavanja v STA Travel Cafe

Si strasten popotnik in bi svoja popotniška doživetja rad delil z drugimi?

Rad potuješ in te je katera izmed dežel, ki si jih obiskal, prav posebej navdušila s svojimi lepotami, kulturo in neobičajnimi doživetji? Bi zato svoje vtise delil tudi z drugimi, željnimi novih avanturističnih potovanj?

Potem si idealen kandidat, da svoje zanimive zgodbe in doživetja predstaviš v obliki potopisnih predavanj in jih podkrepiš s slikovitimi fotografijami. Za tvoj trud te bomo nagradili z darilnim bonom v vrednosti 40 €, ki ga boš lahko unovčil na svojem naslednjem potovanju.

Naša potopisna predavanja potekajo vsako drugo sredo v mesecu ob 19. uri v popotniški kavarni STA Travel Cafe v središču Ljubljane. Za pripravo predavanja potrebuješ le svoj prenosni računalnik in predstavitev s fotografijami, za ostale tehnične pripomočke bomo poskrbeli mi!

Pa še par hitrih nasvetov:

  • Naj te trema ne skrbi! Naša potopisna predavanja so obiskana s strani navdušenih popotnikov, ki so sproščeni ljudje in jih zanima vse v zvezi s potovanji, zato bodo osredotočeni le na informacije glede stroškov, varnosti, hrane, doživetij in ti bodo hvaležni za prav vsak nasvet, ki ga boš delil z njimi.
  • Nihče ne pričakuje, da bodo tvoje fotografije delo profesionalnega fotografa. Dobre avtorske fotografije so tiste, ki prikazujejo raznolikost obiskane destinacije, kulture, navade in običaje, nad katerimi si se navdušil, morajo pa biti jasne (nihče nima rad meglenih slik).

Zdaj pa nam hitro piši na potopisi@nomago.si, da se dogovorimo za termin, ko boš lahko delil izkušnje s svoje priljubljene destinacije in za potovanje navdušil še koga ?

Veselimo se tvojih popotniških doživetij!

POMEMBNO OBVESTILO: Zaradi aktualnega dogajanja je STA Travel Cafe zaprt in potopisna predavanja prestavljena do nadaljnjega.

TerminTema oz. Destinacija Ime

Fotografska razstava:

Kolumbija – dežela magične realnosti

Slikovita in kontrastna Kolumbija je bila še pred nekaj leti prizorišče gverilskih napadov, ugrabitev, kriminala in brezupne prihodnosti. Pred tremi leti so gverilci in vlada podpisali mirovni sporazum in dežela je pričela nesramežljivo razkrivati svoje dolgo časa skrite in nedostopne zaklade. Kolumbijci obnavljajo ceste, zidajo nove hostle in hotele, počasi prihajajo turisti in popotniki. Vendar pa nebrzdani turizem dežele še ni načel, še vedno pripada domačinom.

razstava sta travel cafe

Avtor: Iztok Bončina

O STA Travel Cafe

Pridi se osvežit z odlično limonado ali si privošči odlično kavico. Vsem ljubiteljem hmeljevih napojev pa je na voljo več kot 30 vrst piva z vseh koncev sveta.

Dogajanje v kavarni si popestrimo s potopisnimi predavanji in delavnicami, za dobro vzdušje pa skrbi tudi naša ekipa, ki tako v poletnem ko tudi zimskem času streže na naši super terasi.

sledi nam na naši facebook strani

medium logo 12097 2

Delovni čas

  • Ponedeljek-četrtek: 08:00-00:00
  • Petek: 08:00-01:00
  • Sobota: 08:00-00:00
  • Nedelja, prazniki: zaprto

Naslov

Ajdovščina 1, 1000 Ljubljana

Najem STA Travel Cafeja za privatno zabavo

 V STA Travel cafe lahko organiziraš zasebne zabave za različne priložnosti …

STA Travel cafe, cyber kavarna in mini galerija z mednarodnim pridihom v središču Ljubljane za svetovne popotnike in lokalne avanturiste, je lahko odlična lokacija za praznovanje novoletne zabave, tvojega rojstnega dneva, uspešno opravljenega zagovora diplomske naloge, obletnice mature ali pa česa drugega. Zabava je lahko odprtega ali zaprtega tipa, več informacij pa dobiš na cafe@nomago.si.

STA Travel Cafe vabi k sodelovanju glasbenike in druge umetnike

Predstavi se na enem izmed kulturno-umetniških večerov v STA Travel Cafeju!

V STA Travel Cafeju pripravljamo program večernih kulturno-umetniških dogodkov, sestavljenih iz različnih koncertov, literarnih in potopisnih večerov, kantavtorskih nastopov itd. bolj ali manj uveljavljenih ustvarjalcev. Več informacij dobite na e-naslovu marketing@nomago.si.