Potopisna predavanja

Potopisna predavanja v STA Travel Cafe

Si strasten popotnik in bi svoja popotniška doživetja rad delil z drugimi?

Rad potuješ in te je katera izmed dežel, ki si jih obiskal, prav posebej navdušila s svojimi lepotami, kulturo in neobičajnimi doživetji? Bi zato svoje vtise delil tudi z drugimi, željnimi novih avanturističnih potovanj?

Potem si idealen kandidat, da svoje zanimive zgodbe in doživetja predstaviš v obliki potopisnih predavanj in jih podkrepiš s slikovitimi fotografijami. Za tvoj trud te bomo nagradili z darilnim bonom v vrednosti 40 €, ki ga boš lahko unovčil na svojem naslednjem potovanju.

Naša potopisna predavanja potekajo vsako drugo sredo v mesecu ob 19. uri v popotniški kavarni STA Travel Cafe v središču Ljubljane. Za pripravo predavanja potrebuješ le svoj prenosni računalnik in predstavitev s fotografijami, za ostale tehnične pripomočke bomo poskrbeli mi!

Pa še par hitrih nasvetov:

  • Naj te trema ne skrbi! Naša potopisna predavanja so obiskana s strani navdušenih popotnikov, ki so sproščeni ljudje in jih zanima vse v zvezi s potovanji, zato bodo osredotočeni le na informacije glede stroškov, varnosti, hrane, doživetij in ti bodo hvaležni za prav vsak nasvet, ki ga boš delil z njimi.
  • Nihče ne pričakuje, da bodo tvoje fotografije delo profesionalnega fotografa. Dobre avtorske fotografije so tiste, ki prikazujejo raznolikost obiskane destinacije, kulture, navade in običaje, nad katerimi si se navdušil, morajo pa biti jasne (nihče nima rad meglenih slik).

Zdaj pa nam hitro piši na potopisi@nomago.si, da se dogovorimo za termin, ko boš lahko delil izkušnje s svoje priljubljene destinacije in za potovanje navdušil še koga 😊

Veselimo se tvojih popotniških doživetij!

TerminTema oz. Destinacija Ime
6. 11. 2019 ob 19:00Po sledeh svilne poti – centralna Azija v 3 tednih
Prijavi se na dogodek
Vanja Vodenik in Klemen Krulec
20. 11. 2019 ob 19:00Rum, čaj in še kaj – Solo JordanijaAjda Zupan
4. 12. 2019 ob 19:00Kolumbija – dežela magične realnostiIztok Bončina
18. 12. 2019 ob 19:00Roadtrip Romunija in BolgarijaTjaša Perhavec

medium logo 12097 2

Fotografska razstava:

Bahami

»Bahami so znani po rajskih plažah, letoviščih slavnih in temu primernih visokih cenah. Ampak Bahami so lahko še mnogo več, le prestopiti je treba dvorišča medenih letovišč in pristanišč križark.«

Avtor: Nejc Draganjec

Ogled fotografske razstave je v STA Travel Cafeju mogoč do 18. septembra 2019. Več popotniških fotografij avtorja pa najdeš na wandergraphy.com.

bahami foto razstava

O STA Travel Cafe

Pridi se osvežit z odlično limonado ali si privošči odlično kavico. Vsem ljubiteljem hmeljevih napojev pa je na voljo več kot 30 vrst piva z vseh koncev sveta.

Dogajanje v kavarni si popestrimo s potopisnimi predavanji in delavnicami, za dobro vzdušje pa skrbi tudi naša ekipa, ki tako v poletnem ko tudi zimskem času streže na naši super terasi.

sledi nam na naši facebook strani

Delovni čas

  • Ponedeljek-četrtek: 08:00-00:00
  • Petek: 08:00-01:00
  • Sobota: 08:00-00:00
  • Nedelja, prazniki: zaprto

Naslov

Ajdovščina 1, 1000 Ljubljana

Najem STA Travel Cafeja za privatno zabavo

 V STA Travel cafe lahko organiziraš privatne zabave za različne priložnosti …

STA Travel cafe, cyber kavarna in mini galerija z mednarodnim pridihom v središču Ljubljane za svetovne popotnike in lokalne avanturiste, je lahko odlična lokacija za praznovanje novoletne zabave, tvojega rojstega dneva, uspešno opravljenega zagovora diplomske naloge, obletnice mature ali pa česa drugega. Zabava je lahko odprtega ali zaprtega tipa, več informacij pa dobiš na cafe@nomago.si

STA Travel Cafe vabi k sodelovanju glasbenike in druge umetnike

Predstavi se na enem izmed kulturno-umetniških večerov v STA Travel Cefeju!

V STA Travel Cafeju pripravljamo program večernih kulturno-umetniških dogodkov, sestavljenih iz različnih koncertov, literarnih in potopisnih večerov, kantavtorskih nastopov itd. bolj ali manj uveljavljenih ustvarjalcev. Več informacij dobite na e-naslovu marketing@nomago.si.