Potuj samozavestno

Letalske karte si že kupil, rezerviral si popoln hotel. Skoraj si že pričel s pakiranjem, ko se spomniš, da si na nekaj pozabil! Kaj moraš še nujno urediti, preden se odpraviš na potovanje?

Za brezskrben dopust ti priporočamo, da skleneš potovalno zavarovanje.

potovalno zavarovanje

Zate smo pripravili paket, prilagojen trenutni situaciji v svetu, s katerim se boš na potovanje odpravil bolj samozavestno. Priporočamo ti kombinacijo Evropskega zavarovanja – Riziko odpovedi in Coris potovalnega zavarovanja v tujini. Pri nas to lahko urediš že od 23,5 €.

Ta kombinacija krije:
odpoved potovanja v primeru bolezni ali nezgode (tudi v primeru okužbe s Covid-19!)
prekinitev potovanja zaradi bolezni ali nezgode
• nastanka stroškov zdravljenja v tujini
24 – urno asistenco na potovanju

Za več informacij piši na travel@nomago.si ali pokliči telefonsko številko 080 47 42, lahko pa se oglasiš tudi v naših poslovalnicah v Ljubljani in Novi Gorici.

V paket POTUJ SAMOZAVESTNO je vključeno

1. Evropsko zavarovanje odpovedi potovanja 

Zavarovan je izostanek ali prekinitev potovanja.
Zavarovani vzroki so:

   • nepričakovana huda bolezen
   • hude telesne poškodbe zaradi nesreče
   • smrt
   • komplikacije v nosečnosti
   • znatna materialna škoda na prebivališču zaradi naravne katastrofe ali kazenskega dejanja

Ob izostanku se povrnejo pogodbeno določeni stroški storniranja do zavarovane cene potovanja.
Ob prekinitvi potovanja se povrnejo stroški za nekoriščene storitve potovanja do zavarovane cene potovanja in dodatne stroške vrnitve.

Zavarovanje je možno skleniti tudi po nakupu, v tem primeru velja 10-dnevna karenca.

2. Coris zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini

V zavarovanje je vključeno tudi Covid kritje, ki zajema stroške zdravstvene oskrbe na povsem enak način, kot bi šlo za katerokoli drugo bolezen (pregled pri zdravniku, zdravila, hospitalizacijo),
stroške testa, ki ga naroči zdravnik, ne glede na rezultat in stroške karantene za zavarovanca, za njegove družinske člane ali sopotnika, če jim je bila odrejena samoizolacija in imajo Coris  zavarovanje). Vključeni so tudi stroški prestavitve letalske karte in prevoza v domovino.

Kaj pa, če potuješ po Evropi? Je dovolj Evropska kartica zavarovanja? Priporočamo ti, da si poleg te tudi urediš potovalno zavarovanje. Evropska kartica namreč ne krije prevoza v Slovenijo in storitev zasebnih zdravnikov, poleg tega pa ne povrne vseh stroškov oz. se povrnejo v višini povprečne cene enakih storitev v Sloveniji.