Zavaruj se online

Obrazec za naročilo zavarovanja

Polja označena s krepko pisavo so obvezna. Podatki, ki nam jih pustiš, nam pomagajo pri pripravi zavarovanja.
Podatki bodo posredovani podjetju Nomago d.o.o. za namen obdelave povpraševanja.

Začetek zavarovanja

(Datum prvega mogočega začetka zavarovanja določi sistem sam, saj je upoštevan čas prejema bančnih nakazil. Če zavarovanje potrebuješ že jutri, nas hitro pokliči na 080 47 42.)

Konec zavarovanja
Trajanje zavarovanja
dni
Celoletno zavarovanje
Celoletno zavarovanje
Število oseb
Države
Družinsko zavarovanje
Družinsko zavarovanje

Družinsko zavarovanje velja, če potujeta vsaj 2 osebi, če gre za družinske člane na istem naslovu ali če gre za starše in njihove otroke. Pri družinskem zavarovanju so zavarovanci osebe, ki so navedene na polici in živijo v skupnem gospodinjstvu ter so med seboj v družinskem razmerju: zakonec ali partner iz druge pravno priznane skupnosti in njihovi otroci, pastorki ali posvojenci do 26. leta starosti. Če zavarovanci niso v opisanem razmerju, je sklenjeno zavarovanje nično.

Način plačila

‼️ S 1. 1. 2022 je v Italija začela veljati uredba, v kateri je zapisano, da morajo imetniki smučarske karte imeti sklenjeno zavarovanje proti tretji osebi – civilna odgovornost. Primer: če bi se na smučišču v nekoga zaleteli, mu povzročili materialno ali nematerialno škodo in bi ta oseba od vas zahtevala odškodnino. Tovrstno kritje je vključeno pri MULTIRISK zavarovanju, zato svetujemo, da strankam pred odhodom na smučanje v Italijo sklenete/ponudite polico z dodatnim MULTIRISK kritjem in ne zgolj ZDRAVSTVENO. V primeru izbire CareMed zavarovanja, morajo imeti imetniki smučarskih vozovnic v Italiji, sklenjeno zavarovanje CareMed Premium Paket zavarovanj, ki vključuje tudi zavarovanje proti tretjim osebam.

V času potovanja lahko pride do neljubih dogodkov, kot so nezgode in različne bolezni. Stroški zdravljenja v tujini lahko znatno presežejo stroške enakih storitev doma. Zato je pomembno, da se pred odhodom v tujino zavarujemo.

Potovalno zavarovanje CORIS ima predstavništvo v Sloveniji in 24-urno asistenco v slovenščini, kar pomeni, da je primerna tudi za potnike, ki ne govorijo tujih jezikov. Prednost je tudi, da nimajo deljenih sredstev za zdravljenje ali prevoz. Zavarovanje krije stroške tako v javnih ustanovah kot tudi v zasebnih bolnišnicah in klinikah. Krijejo tudi stroške prevozov in povratka v domovino.

CareMed zavarovanje nudi višje kritje – celo neomejeno – in poleg zdravstvenega zavarovanja lahko vključuje tudi zavarovanje prtljage, zavarovanje proti tretjim osebam, potovalno asistenco in zavarovanje v primeru nezgod. Ima 24-urno asistenco v angleškem jeziku. Zavarovanje CareMed nudi premije po dnevih, druga velika prednost pa je ta, da je zavarovalna polica v elektronski obliki.

Potniki si OBVEZNO pozorno preberite pogoje zavarovanja in izključitve.
V primeru težav pri izvedbi plačila oz. pri izdelavi police pokliči na brezplačno telefonsko številko 080 47 42.