Zavaruj se online

Obrazec za naročilo zavarovanja

Prosimo, izpolni vsa polja označena s krepko barvo. Vsi podatki niso obvezni, nam pa pomagajo pri procesu!

Začetek zavarovanja
Trajanje zavarovanja
dni
Konec zavarovanja
Število oseb
Območje potovanja
Države
Družinsko zavarovanje
Način plačila

V času potovanja lahko pride do neljubih dogodkov, kot so nezgode in različne bolezni. Stroški zdravljenja v tujini lahko znatno presežejo stroške enakih storitev doma. Zato je pomembno, da se pred odhodom v tujino zavarujemo.

Potovalno zavarovanje CORIS ima predstavništvo v Sloveniji in 24-urno asistenco v slovenščini, kar pomeni, da je primerna tudi za potnike, ki ne govorijo tujih jezikov. Prednost je tudi, da nimajo deljenih sredstev za zdravljenje ali prevoz. Zavarovanje krije stroške tako v javnih ustanovah kot tudi v zasebnih bolnišnicah in klinikah. Krijejo tudi stroške prevozov in povratka v domovino.

CareMed zavarovanje nudi višje kritje – celo neomejeno – in poleg zdravstvenega zavarovanja lahko vključuje tudi zavarovanje prtljage, zavarovanje proti tretjim osebam, potovalno asistenco in zavarovanje v primeru nezgod. Ima 24-urno asistenco v angleškem jeziku. Zavarovanje CareMed nudi premije po dnevih, druga velika prednost pa je ta, da je zavarovalna polica v elektronski obliki.

Potniki si OBVEZNO pozorno preberite pogoje zavarovanja in izključitve.
V primeru težav pri izvedbi plačila oz. pri izdelavi police pokliči na brezplačno telefonsko številko 080 47 42.