Potovalni programi za zaključene skupine

ebook brosura siroka

Prenesite brezplačno brošuro, v kateri smo pripravili izbor potovalnih programov za zaključene skupine, in izberite program, ki vam bo pisan na kožo.

Načrtujete izlet, obisk zabaviščnega parka, teambuilding ali potovanje v oddaljene kraje za zaključeno skupino? Za vas smo pripravili potovalne programe manj ali bolj oddaljenih destinacij, ki jih lahko izvedemo za različno velike skupine v za vas primernih terminih. Brošura vsebuje le jagodni izbor široke palete paketov, ki jih ponujamo sicer.

Preberite:

  • kakšne tipe potovalnih programov nudimo
  • kateri potovalni programi so najbolj priljubljeni
  • koliko časa trajajo posamezni programi in za kako veliko skupino so primerni
  • kako vam lahko pripravimo ponudbo po meri

Prenesite brošuro

Izberite, v zvezi s katerimi nameni vas lahko na napisani e-naslov kontaktiramo:Kadar koli si lahko premislite in svojo izbiro spremenite, popravite kontaktne podatke ali se popolnoma odjavite tako, da kliknete na povezavo na dnu našega e-poštnega sporočila. Lahko se tudi obrnete na nas prek e-pošte na naslov marketing@nomago.si. Vaše podatke zbiramo in uporabljamo zato, da vam poskušamo na spletu in prek drugih kanalov (e-pošta, družbena omrežja) prikazati samo vsebine, za katere sklepamo, da vas zanimajo. Podatke skrbno varujemo, več o svojih pravicah v zvezi z obdelavo vaših osebnih podatkov najdete na naši spletni strani v rubriki “Pravno obvestilo”. S klikom na spodnji gumb nam dovolite, da bomo podatke obdelovali v skladu z določili pojasnil o varnosti osebnih podatkov.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.