Kam za prvomajske počitnice?

Ali tudi ti že pogleduješ proti prvomajskim praznikom in razmišljaš, kako proste dni kar najbolje izkoristiti za potovanje? Prvomajske počitnice po dolgi zimi razveselijo vse, ki komaj čakamo, da postanejo sončni žarki toplejši, dnevi še daljši in da zadiši po pomladi. Hitro rezerviraj svoje potovanje, da se boš lahko čim prej veselil zasluženega pomladnega počitnikovanja!

Če si velik ljubitelj narave, poleti na zeleno Islandijo, kjer boš lahko občudoval slapove na vsakem koraku. Mestnim navdušencem priporočamo potovanje v razburljivi Sankt Peterburg. Adrenalinski odvisniki in pohodniki bodo navdušeni nad lepotami Gruzije. Če si želiš na dopustu predvsem uživati, pa ti priporočamo odklop na Kanarskih otokih ali na Portugalskem.

porto portugal

TOP DESTINACIJE

SANKT PETERBURG

peterburg

ISLANDIJA

islandija nomago travel prvomajske 9

PORTUGALSKA

Portugalska 1

GRUZIJA

Gruzija in armenija 6

TOP LETALSKE KARTE

TOP TA HIP

signagi gruzija

Odpotuj v Gruzijo

Morda je Gruzija na prvi pogled res nekoliko kaotična, ampak z nekaj prilagodljivosti in improvizacije je dokaj enostavno potovati po njej, poleg tega pa je prava izbira za vse, ki si želijo doživeti nekoliko bolj nekonvencionalno potovanje.

VEČ O GRUZIJI

TOP ČLANKI

Portugalska

Vodič po Portugalski

Lizbona je slikovita portugalska prestolnica, ki te bo zagotovo prevzela s številnimi čari. Vreden ogleda je tudi Porto, čarobno mestece, skozi katerega vije svež atlantski veter. Obišči tudi portugalsko vinorodno regijo, ki leži v dolini reke Douro.

Preberi članek

nomago travel gruzija prvomajske 7

Vodič po Gruziji

Gruzija je prava izbira za vse, ki si želijo doživeti nekoliko bolj nekonvencionalno potovanje. Gruzijska neokrnjena narava je veličastna paša za oči, mesta pa kar kipijo od kulturnih in zgodovinskih znamenitosti.

Preberi članek

TOP IZKUŠNJA

“Potovanje na Islandijo je bilo na mojem spisku želja kar nekaj časa. Ko sem se končno odpravila tja, pa me je prevzela še bolj, kot sem pričakovala. Najboljša in nepozabna izkušnja je bil seveda severni sij, takoj za tem pa treking po ledeniku, kjer smo videli tudi osupljivo ledeno jamo. Če si bolj zmrznjene narave, odpotuj na Islandijo poleti, ko se cel otok odene v neverjetno zeleno barvo, dan pa je dolg kar 20 ur.”
– Ana V., Nomago Travel

Zakaj moraš vsaj enkrat v življenju odpotovati v Namibijo?

TOP HOTELI

Gruzija

River Side Hotel****

(od 108 €/noč za dve osebi)

river side hotel 2
river side hotel 3
river side hotel 4

River Side Hotel se nahaja, kot lahko vidiš že v imenu, ob reki Mtkari, le kratek sprehod od središča mesta in železniške postaje.

Oddaj povpraševanje

Istanbul

Ayasultan Hotel ***

(od 331 €/5 nočitev za dve osebi)

ayasultan hotel 1
ayasultan hotel 4
ayasultan hotel 5

 Hotel Ayasultan*** se nahaja v zgodovinski četrti Sultanahmet v Istanbulu, v neposredni bližini palače Topkapi, Modre mošeje in drugih znamenitosti.

Oddaj povpraševanje

Portugalska

Lost Lisbon :: Cais House****

(od 464 €/6 nočitev za dve osebi z zajtrkom)

lost lisbon cais house 1
lost lisbon cais house 3
lost lisbon cais house 4

V prijetnem hotelu Lost Lisbon :: Cais House ob reki Tejo je vsako sobo unikatno oblikoval lokalni umetnik.

Oddaj povpraševanje

Potuješ drugam? Naši agenti ti lahko poiščejo prenočišče, ki bo ustrezalo tvojim željam.

Oddaj povpraševanje

TOP DEJSTVA

#1
Na Islandiji najdeš največji ledenik v Evropi – ledenik Vatnajökull.

#2
Rt Roca na Portugalskem je skrajna zahodna točka celinske Evrope.

#3
Hagia Sofia, znana mošeja v Istanbulu, je bila zgrajena v rekordnem času. Zgradili so jo v 5 letih, 10 mesecih in 4 dneh, pri delu pa naj bi sodelovalo kar 10.000 ljudi.

TOP VIKEND IZLET

Bi svoje prvomajske počitnice raje preživel na vikend oddihu v enem izmed priljubljenih evropskih mest? Pusti avto in skrbi doma ter se tja odpelji z našimi avtobusi Nomago InterCity.