Ljubitelj narave

Narava

Kako te prepoznajo?

Nate naletijo že ob nerealno zgodnih jutranjih urah, saj želiš maksimalno izkoristiti vsak dan na potovanju. Prepoznajo te po tem, da ti za vratom visi fotoaparat, s katerim želiš v objektiv ujeti vsak še najbolj skrit kotiček narave, da ga boš lahko dodal v svojo zbirko.

Kje te najdejo?

Najdejo te nikjer drugje kot ob najlepših čudesih, ki jih je ustvarila mati narava – narodnih parkih in mogočnih slapovih, sredi riževih polj ali nasadov čajevca ter na opazovanju živali na divjih safarijih. Nekatere izmed vas pa najdejo na Galapagosu, kjer občudujete redke vrste živali, iščete pingvine in v led ujete pokrajine ali občudujete skrivnostne templje in raziskujete kulturo starih civilizacij. Nate pa lahko naletijo tudi ponoči, ko v spalnih vrečah pod milim nebom opazuješ zvezde.

Top aktivnosti, ki jih moraš preizkusiti

Narava 12

Občudovanje Viktorijinih slapov v Zambiji

Narava 13

Raziskovanje zgodovine inkov na Machu Picchu

Narava 11

Lovljenje živali v objektiv na divjem afriškem safariju v Keniji

Kaj te zanima?

Tvoja glavna želja je raziskati nove svetovno znane bisere narave ter tudi malce manj znane kotičke – brez strahu, da bi se izgubil, vsaj dokler lahko na vsakem koraku odkriješ nekaj novega! Čudovito cvetenje češenj na Japonskem, plovba po fjordih na Norveškem, polet z letalom nad Maldivi ali lomljenje plošč na Antarktiki – videti želiš prav vse!

Nacionalni parki, ki so najlepši v jeseni

Parki

50 najlepših destinacij v Afriki

Afrika

Na Antarktiki je poletje

Antarktiki

Najboljše destinacije v jugovzhodni Aziji

Azija

Katere destinacije moraš uvrstiti na svoj popotniški seznam?

Islandija

Iceland 1751463 6402

Peru

Peru sta2

Južna Afrika

South african elephants 1

Nova Zelandija

New zealand 3018634 1280

Katere popotniške ture so ti pisane na kožo?