Potovanja za zaključene skupine

Nomago Travel ponuja bogato in raznoliko ponudbo potovalnih programov za zaključene skupine. Prednost te oblike programov je v tem, da jih izvedemo v terminu, ki vam ustreza in tako program kot ceno prilagodimo velikosti in strukturi vaše skupine. Poleg tega vam lahko svetujemo in predlagamo optimalen program za vas ali pa oblikujemo nekaj čisto posebnega po vaših željah. Zasnovali smo namreč potovalne programe za vsak okus.

Prenesite brošuro potovalnih programov

lizbona

Kakšen tip potovanja vas zanima?

Izleti

 

salzburg

Zakaj ne bi svoje skupine odpeljali na izlet? Traja en dan, ne zahteva veliko sredstev, popestri pa dinamiko skupine in je povod za zabavne anekdote. Predlogov imamo veliko, za vse generacije in okuse. Vas mika nekaj čisto posebnega? Tudi to pripravimo.

Pridite z nami

Potovanja

 

sejseli

Bi odpotovali za več dni in si ogledali znana evropska mesta, spoznavali bogato zgodovino, različne kulture in naravna čudesa oddaljenih krajev? Vas mika safari ali počitek pod palmami? Ponujamo vse to in še marsikaj drugega.

Pridite z nami

Zabaviščni parki

 

gardaland

Malo adrenalina popestri življenje, kajne? Peljite se z vlakom smrti s prostim padom v Gardalandu, si v Legolandu oglejte Eifflov stolp in Big Ben, sestavljena iz lego kock, ali obiščite Dinoland in park Mirabilandia Beach v Mirabilandiji. Kar koli boste izbrali, povsod bo zabavno!

Pridite z nami

Teambuildingi

 

gokart teambuilding

Podjetje ni le skupina zaposlenih, ampak energija, ki nastaja, medtem ko zaposleni sodelujejo. In ta je najboljša, če se dobro razumejo. Tisto, kar zaposlene med seboj zares poveže, so skupne aktivnosti in dobra hrana zunaj delovnega okolja. Naši programi teambuildinga so kot nalašč za to.

Pridite z nami

Iščete nekaj posebnega?

Zaupajte nam svoje želje in pripravili bomo ponudbo po meri, ki vam bo pisana na kožo. Z veseljem vam tudi svetujemo in ponudimo nove ideje.

Oddajte povpraševanje