Potovanje z namenom

Prostovoljno delo v tujini: 80 projektov, 34 držav … 1 svet

Sodeluj v enem izmed naših projektov in prispevaj svoj del za boljši jutri. Vsak projekt je izbran z namenom, da pomaga lokalnim ljudem in njihovemu okolju za dosego vzdržljivostnega sistema bivanja.

PRIPOROČAMO: “Volunteer Brazil” 10-dnevno delo v dnevno-varstvenem centru za otroke v faveli Ria de Janeira in učenje brazilske portugalščine. Strošek prijave v program, bivanja, hrane, prevozov in spremljevalca je 799 €. Celotno plačilo gre v dobrodelne namene projektom, ki so vključeni v programe Potovanj z namenom. Izkušnja bo zagotovo nepozabna, prav tako bo vsak trud poplačan z iskrenim nasmehom otrok, ki bivajo v teh centrih.

Children asia sta

Oglej si ponudbo vseh aktualnih projektov za tekoče leto, ki potekajo po celem svetu in izberi tebi najljubšega. Več o prijavi in potovanju boš izvedel pri svojem agentu, zato pokliči na brezplačno številko 080 47 42!

Za dodatne informacije pokliči 080 47 42, piši na travel@nomago.si ali pa nas obišči v agenciji Nomago Travel, kjer ti bodo izkušeni popotniki pomagali izbrati potovanje življenja. Razpri krila, svet te pričakuje!

NAROČI SE NA SESTANEK V AGENCIJI

Odkrij še ostale destinacije!

Objavljene cene so informativnega značaja in se lahko spremenijo.