Prvomajske počitnice – na potovanje za prvi maj

Ali tudi ti že pogleduješ proti prvomajskim praznikom in razmišljaš, kako proste dni kar najbolje izkoristiti za potovanje? Prvomajske počitnice po dolgi zimi razveselijo vse, ki komaj čakamo, da postanejo sončni žarki toplejši, dnevi še daljši in da zadiši po pomladi. Hitro rezerviraj svoje potovanje, da se boš lahko čim prej veselil zasluženega pomladnega počitnikovanja! 😊

Pripravili smo 4 odlične ponudbe za potovanje na 4 top destinacije. Ponudba za posamezno destinacijo je sestavljena iz letalske karte, hotelske namestitve in nekaj različnih dodatnih storitev, ki bodo tvoje potovanje iz povprečne izkušnje nadgradile v zares nepozabno doživetje.

Svetujemo, da se odločiš za nakup celotnega potovanja, saj ti to prinaša prihranek. Lahko pa se odločiš zgolj za nakup posameznih storitev, kakor ti je ljubše.

Če bi rad potoval v drugem terminu, si privoščil bivanje v hotelu z več zvezdicami ali bi raje odpotoval na kakšno drugo destinacijo, ti bomo z veseljem pripravili prilagojeno ponudbo. Piši nam na travel@nomago.si ali nas pokliči 080 47 42.

Barvita Varšava

Te vedno znova očarajo evropske prestolnice? Potem te bo tudi Varšava! Mesto z bogato zgodovino iz leta v leto postaja vse bolj priljubljeno za nekajdnevni obisk. Staro mestno jedro je Unesco uvrstil na seznam svetovne kulturne dediščine in prepričani smo, da bo očaralo tudi tebe. Sprehodil se boš po mestu, polnem pisanih stavb, barov in restavracij, v katerem le poskusi tudi pristne poljske cmoke, ki jim domačini pravijo »pierogi«. Mmmm! 😉

Priporočamo: podaj se na okusno organizirano turo, na katerih boš v družbi lokalnega vodiča spoznal lokalne specialitete Poljske.

warsaw 787880 1920 1

Ponudba:

 • Povratni let Ljubljana – Varšava = 257 €/osebo (ročna prtljaga)
 • Nočitve v hotelu Metropol (3*, zajtrk je vključen) = 429 € /2 osebi
 • Spoznavanje poljske kulinarike (poldnevni izlet) = 42 €/osebo

Termin potovanja: 29. 4. 2019 – 5. 5. 2019

Skupna cena na osebo, če se odločiš za nakup vseh storitev iz ponudbe:
479 €*

Oddaj povpraševanje

Sončna Sicilija

Za tiste, ki bi radi, da vas na potovanju božajo sončni žarki in si želite med počitnicami noge pomočiti v morje, je Sicilija prava izbira. Otoško življenje na jugu Italije ima počitniški ritem, ki bo tebi in tvojim bližnjim omogočil, da si med prostimi dnevi zares oddahnete. Če za pot na Sicilijo potrebuješ še dodaten razlog, pa naj te spomnimo na odlično italijansko kulinariko in čudovite obalne zalive.

Priporočamo: ob potovanju na Sicilijo je najem avtomobila najboljša odločitev. Imel boš popolno svobodo za obisk vseh delov otoka.

Ponudba:

 • Povratni let Benetke – Palermo = 149 €/osebo (ročna prtljaga)
 • Shuttle prevoz do letališča (povratna vozovnica) = 36 €/osebo
 • Nočitve v hotelu Al Baglio Bed & Breakfast (3*, zajtrk je vključen) = 359 € /2 osebi
 • Najem avtomobila (prevzem in oddaja na letališču Palermo) = 40 €/3 dni
 • Enodnevni izlet do vulkana Etna in mesta Taormina = 110 €/osebo

Termin potovanja: 1. 5. 2019 – 5. 5. 2019

Skupna cena na osebo, če se odločiš za nakup vseh storitev iz ponudbe:
460 €*

Oddaj povpraševanje

Orientalski Oman

Za vse, ki jim je beseda »potovanje« sinonim za raziskovanje neznanega in drugačnega, smo pripravili potovanje v Oman. Nova zvezda na popotniškem seznamu, ki nikogar ne razočara. Sanjske oaze v puščavi, jezera in morje, kjer lahko zaplavaš, okusna hrana in pogled v zvezdnato nebo je le nekaj razlogov, zakaj se splača obiskati Arabski polotok.

Priporočamo: če se na dopustu želiš čez puščavo zapeljati do morja, obiskati prestolnico in jezera, potem se odloči za najem avtomobila s štirikolesnim pogonom.

Ponudba:

 • Povratni let Zagreb – Muscat = 399 €/osebo (oddana prtljaga)
 • Nočitve v hotelu Dmas (3*, zajtrk je vključen) = 340 € /2 osebi
 • Najem avtomobila = 370 €/6 dni
 • Poldnevna vodena tura po mestu Muscat = 45 €/osebo

Termin potovanja: 28. 4. 2019 – 4. 5. 2019

Skupna cena na osebo, če se odločiš za nakup vseh storitev iz ponudbe:
763 €*

Oddaj povpraševanje

Trendovski New York

Bi se rad sprehodil po urbani džungli, vijugal med visokimi stolpnicami, si privoščil oddih na klopci v Central Parku in v kavarni ob dobri kavi opazoval mimoidoče, ki hitijo po vsakodnevnih opravkih? Če bi rad zavil z izleta tudi v kakšno trgovino, je New York zagotovo prava destinacija zate. Boš v veliko jabolko ugriznil tudi ti? 😉

Priporočamo: obisk New Yorka ni popoln, če si na Broadwayu ne ogledaš vsaj ene predstave ali muzikala. Da boš čas čez lužo čim bolje izkoristil, pa priporočamo še nakup vstopnice NYC Explorer Pass, s katero si boš hitreje in ceneje ogledal znamenitosti.

Ponudba:

 • Povratni let Dunaj – New York = 483 €/osebo (ročna prtljaga)
 • Nočitve v hotelu Best Western Qeens Gold Coast (3*, zajtrk je vključen) = 850 € /2 osebi
 • Vstopnica za razne znamenitosti City Explorer Pass = 70 €/osebo
 • Muzikal Aladin na Broadwayu = 102 €/osebo

Termin potovanja: 29. 4. 2019 – 5. 5. 2019

Skupna cena na osebo, če se odločiš za nakup vseh storitev iz ponudbe:
1038 €*

Oddaj povpraševanje

* Cene letalskih kart in vseh ostalih storitev, ki so vključene v ponudbo, so odvisne od zasedenosti in razpoložljivosti.