Top hoteli na Islandiji

Islandija morda res ni prva destinacija na katero pomisliš, ko izbiraš, kam bi šel na poletni dopust. Res je, da tem ne boš užival v prijetnih mediteranskih temperaturah, a ti kljub temu predlagamo, da jo vsaj enkrat obiščeš. Poleti boš tam lahko opazoval kite in za te kraje značilne njorke, se odpravil na treking in plezanje po ledenikih in užival v enem izmed številnih termalnih vrelcev. Da bo oddih popoln, smo zate poiskali tudi udobne in ugodne hotele na Islandiji.

TOP NAMESTITVE

Hotel Reykjavík Centrum **** | Reykjavík

(od 147 €/noč v dvoposteljni sobi)

reykjavík centrum 6
reykjavík centrum 4
reykjavík centrum 5

Hotel Reykjavik Centrum najdeš na eni najstarejših in slikovitih ulic v Reykjaviku, Adalstraeti. V hotelu imaš na voljo sobe in apartmaje, ki so opremljeni z opremo za pripravo hrane. V priznani restavraciji, ki je tik ob hotelu, boš lahko poskusil tradicionalne islandske jedi.

Rezerviraj prenočišče

Radisson Blu 1919 Hotel **** | Reykjavík

(od 109 €/noč v dvoposteljni sobi)

radisson blu 2
radisson blu 1
radisson blu 3

Hotel Radisson Blu 1919 se nahaja v središču Reykjavík, v neposredni bližini pristanišča. V hotelu boš našel udobne in stilsko opremljene sobe, na voljo pa imaš tudi fitnes.

Rezerviraj prenočišče

Icelandic Apartments *** | Reykjavík

(od 115 €/noč v dvoposteljni sobi)

icelandic apartments 2
icelandic apartments 4
icelandic apartments 3

Imaš raje kot hotel, apartma? Icelandic Apartments bo prava izbira, saj ti ponuja lepe in prostorne apartmaje, v katerih si boš lahko spočil po celodnevnem raziskovanju Reykjavika.

Rezerviraj prenočišče

Hotel Laxarbakki *** | Hvalfjarðarsveit

(od 81 €/noč v dvoposteljni sobi)

hotel laxarbakki 1
hotel laxarbakki 2
hotel laxarbakki 3

Hotel Laxarbakki ti ponuja prostorne apartmaje, kjer si boš lahko spočil med svojo islandsko pustolovščino. V hotelu imaš na voljo restavracijo, kjer boš lahko poskusil lokalne dobrote in specialitete.

Rezerviraj prenočišče

Hotel Edda Akureyri *** | Akureyri

(od 67 €/noč v dvoposteljni sobi)

hotel edda akureyri 1
hotel edda akureyri 2
hotel edda akureyri 3

Na severu Islandije, na obali fjorda, boš lahko užival v hotelu Edda Akureyri. Pred celodnevnem raziskovanju okolice si lahko privoščiš oddih v geotermalnih vrelcih, ki so tik ob hotelu.

Rezerviraj prenočišče

Hrafninn Guesthouse *** | Akureyri

(od 89 €/noč v dvoposteljni sobi)

hrafninn guesthouse 5
hrafninn guesthouse 4
hrafninn guesthouse 1

V Hrafninn Guesthouse te čakajo udobna soba z zasebno kopalnico, kjer si boš odpočil po celodnevnih ogledih lepot Islandije. Če rad kuhaš, lahko svoje spretnosti preizkusiš v skupni kuhinji, ali pa se odpraviš na večerjo v katero izmed bližnjih restavracij.

Rezerviraj prenočišče

Lava Apartments *** | Akureyri

(od 93 €/noč v dvoposteljni sobi)

lava apartments 1
lava apartments 2
lava apartments 4

Če iščeš popolno svobodo, jo boš našel v apartmajih Lava. Apartmaji so v središču mesta Akureyri, v neposredni bližini lokalne cerkve in ti nudijo udobne sobe ali s kuhinjo opremljene apartmaje.

Rezerviraj prenočišče

Ytri Vík *** | Hauganes,

(od 174 €/noč v dvoposteljni sobi)

ytri vík 1
ytri vík 2
ytri vík 3

Kaj praviš na oddih v čisto svoji hiški ob islandskem morju? Vsaka hiška je opremljena s kuhinjo, kopalnico, dnevno sobo in masažno kadjo.

Rezerviraj prenočišče

Želiš dopust preživeti nekje na toplem? Svetujemo ti Hrvaško ali grške otoke, kjer smo našli super hotele za tvoj oddih.