Top hoteli na Kanarskih otokih

Privošči si dopust na Kanarskih otokih, ki te bodo očarali s čudovitimi plažami in res prijetnim vremenom. Tukaj boš našel številne priložnosti za sprehajanje, kolesarjenje in surfanje, če ti nič od tega ne diši, pa lahko dneve preživiš na eni izmed številnih plaž ali kar ob bazenu. Da bo tvoj dopust popoln, ne pozabi niti na udoben hotel. Zate smo poiskali nekaj najlepših.

TOP HOTELI NA OTOKU LANZAROTE

H10 Lanzarote Princess ****

(od 88 €/noč za 2 osebi)

h10 lanzarote princess 2
h10 lanzarote princess 1
h10 lanzarote princess 3

Iz svoje sobe v hotelu H10 Lanzarote Princess boš imel čudovit pogled na Atlantski ocean. V hotelu sta ti na voljo zunanja bazena, samo nekaj korakov stran pa te čaka še plaža.

Rezerviraj prenočišče

Sands Beach Resort ****

(od 95 €/noč za 2 osebi)

sands beach resort 1
sands beach resort 5
sands beach resort 2

Hotel Sands Beach Resort se nahaja v mestu Costa Teguise. Na voljo boš imel več restavracij, kamor se lahko zjutraj odpraviš na okusen zajtrk, bazenov, v neposredni bližini pa je še zasebna plaža.

Rezerviraj prenočišče

Meliá Salinas *****

(od 109 €/noč za 2 osebi)

meliá salinas 2
meliá salinas 3
meliá salinas 4

Hotel Meliá Salinas leži med peščenima plažama. Poleg plaž imaš v hotelu na voljo tudi številne bazene, restavraciji, wellness, lepotni center in teniško igrišče.

Rezerviraj prenočišče

Bi letos raje dopustoval na Jadranu ali Mediteranu? Predlagamo ti Hrvaško ali Grčijo, kjer smo zate poiskali tudi najboljše hotele, vile in apartmaje.

TOP HOTELI NA OTOKU FUERTEVENTURA

Suite Hotel Atlantis Fuerteventura Resort ****

(od 114 €/noč za 2 osebi)

atlantis fuerteventura 1
atlantis fuerteventura 4
atlantis fuerteventura 3

Hotel s štirimi zvezdicami Hotel Atlantis Fuerteventura leži ob plaži Corralejo. Moderno opremljen hotel ti nudi udobne sobe, kar osem bazenov, spa in fitnes.

Rezerviraj prenočišče

Elba Palace Golf & Vital Hotel *****

(od 120 €/noč za 2 osebi)

elba palace golf 4
elba palace golf 2
elba palace golf 5

Hotel Elba Palace Golf & Vital te bo razvajal z razkošno opremljenimi sobami, zunanjimi bazeni, teniškim igriščem in elegantno restavracijo.

Rezerviraj prenočišče

Pierre & Vacances Fuerteventura OrigoMare ****

(od 113 €/noč za 2 osebi)

pierre vacances 5
pierre vacances 4
pierre vacances 1

V letovišču Pierre & Vacances Fuerteventura OrigoMare ti zagotovo ne bo dolgčas. Poleg številnih bazenov, ki so na voljo, lahko tu najdeš tudi športni park, ki je opremljen s teniškim igriščem in mini golfom. V neposredni bližini hotela pa najdeš tudi plažo.

Rezerviraj prenočišče

TOP HOTELI NA OTOKU TENERIFE

Hard Rock Hotel Tenerife ****

(od 184 €/noč za 2 osebi)

hard rock hotel tenerife 3
hard rock hotel tenerife 4
hard rock hotel tenerife 2

Razkošen Hard Rock Hotel Tenerife ti ponuja prostorno in sodobno opremljene sobe s teraso, spa, fitnes, številne bazene in laguno s slano vodo ter celo klub na plaži za zabavne večere.

Rezerviraj prenočišče

Sol Tenerife ****

(od 65 €/noč za 2 osebi)

sol tenerife 1
sol tenerife 2
sol tenerife 3

Hotel Sol Tenerife se nahaja ob plaži v mestu Playa de Las Americas. V hotelu so ti na voljo trije zunanji bazeni in teniško igrišče. Udobne sobe so opremljene z balkoni, s katerih imaš čudovit pogled na morje.

Rezerviraj prenočišče

Royal Garden Villas & Spa *****

(od 323 €/noč za 2 osebi)

royal garden 7
kanari, hoteli
royal garden 5

Uživaj v svoji vili v luksuznem resortu s petimi zvezdicami Royal Garden Villas & Spa. Vsaka vila je opremljena s teraso, opremljeno kuhinjo ter kopalnico, v kateri sta tuš in kopalna kad.

Rezerviraj prenočišče

TOP HOTELI NA OTOKU GRAN CANARIA

Radisson Blu Resort *****

(od 205 €/noč za 2 osebi)

radisson blu resort 1
radisson blu resort 3
radisson blu resort 2

Ob plažah Aquamarina in Patalavaca na otoku Gran Canaria boš našel hotel s petimi zvezdicami Radisson Blu Resort. Stilsko opremljene sobe z balkonom ti nudijo čudovit pogled na morje. V hotelu imaš na voljo tudi številne bazene, restavracije in spa.

Rezerviraj prenočišče

H10 Playa Meloneras Palace *****

(od 100 €/noč za 2 osebi)

h10 playa 2
h10 playa 1
h10 playa 3

H10 Playa Meloneras Palace se nahaja poleg plaže Meloneras. V hotelu imaš na voljo notranje in zunanje bazene, teniško igrišče,  mini golf, spa, restavracije in kavarno ob bazenu.

Rezerviraj prenočišče

(od 69 €/noč za 2 osebi)

ac hotel 1
ac hotel 2
ac hotel 3

Hotel AC Hotel Gran Canaria ti nudi udobne sobe z balkoni, s katerih boš imel razgled na morje. V hotelu najdeš tudi restavracije, bazene in telovadnico.

Rezerviraj prenočišče

*cene so informativnega značaja

Bi letos raje dopustoval na Jadranu ali Mediteranu? Predlagamo ti Hrvaško ali Grčijo, kjer smo zate poiskali tudi najboljše hotele, vile in apartmaje.

POPOTNIŠKI NAVDIH

1488204297 3821 1

Otok Lanzarote skozi oči mlade popotnice

Kanarski otoki so daleč od klasične predstave, ki jo imamo o njih. Na teh španskih otokih v Atlantskem oceanu lahko najdeš številne priložnosti za kolesarjenje, sprehajanje in surfanje.

Preberi članek