Top hoteli na Malti

Na Malti te čakajo sončni žarki, zanimiva zgodovina in okusna mediteranska kulinarika. Tam ne boš našel gozdov, rek in jezer, boš pa ob jasnih dneh videl čez kristalno čisto morje vse do Sicilije in se lahko kopal še dolgo v jesen. Za najboljši dopust ne pozabi niti na udoben hotel. Da ti pomagamo pri odločitvi, smo zate izbrali nekaj najlepših na Malti.

Hilton Malta***** | Portomaso

(od 140 €/noč za 2 osebi)

hilton malta 5
hilton malta 3
hilton malta 1

Hotel Hilton Malta stoji tik ob plaži. V hotelu so ti na voljo udobne in prostorne sobe, iz katerih boš imel krasen razgled na Sredozemsko morje, spa, notranji in zunanji bazen in dve restavraciji.

Rezerviraj prenočišče

Maritim Antonine Hotel & Spa**** | St. Julian’s

(od 58 €/noč za 2 osebi)

maritim antonine hotel spa 4
maritim antonine hotel spa 3
maritim antonine hotel spa 2

Maritim Antonine Hotel & Spa ti ponuja udobne in sodobno opremljene sobe, bazen na strehi hotela s čudovitim razgledom na mesto in morje, spa in kar tri restavracije.

Rezerviraj prenočišče

Hotel Juliani**** | St. Julian’s

(od 96 €/noč za 2 osebi)

hotel juliani 3
hotel juliani 4
hotel juliani 1

Butični hotel Juliani se nahaja v elegantni meščanski hiši v središču obmorskega mesta Saint Julian’s. Hotel ima strešno teraso, bazen ter panoramski razgled na zaliv Spinola.

Rezerviraj prenočišče

Salini Resort***** | St Paul’s Bay

(od 77 €/noč za 2 osebi)

salini resort 2
salini resort 4
salini resort 3

Hotel Salini s štirimi zvezdicami ima čudovit pogled na zaliv Salini in Sredozemsko morje. Na voljo ima dva zunanja bazena in udobne sobe z razgledom na morje.

Rezerviraj prenočišče

*cene so informativnega značaja

Bi na poletni dopust raje odšel nekam bližje domu? Predlagamo ti dopust na Hrvaškem in njenih otokih ali pa v čudoviti mediteranski Grčiji. Zate imamo tudi predloge najlepših hotelov na Hrvaškem in v Grčiji.

POPOTNIŠKI NAVDIH

micaela parente jd2xvxlq0u unsplash

Malta – več kot peščene plaže

Na Malti te čakajo sončni žarki, zanimiva zgodovina in okusna mediteranska kulinarika. Je ravno prav majhna, da jo lahko raziščeš brez hitenja, in ravno prav velika, da ti na dopustu nikoli ne bo dolgčas. Preberi, zakaj je Malta super izbira za tvoj letošnji dopust.

Preberi članek