Avtodomi

Najem avtodoma v Avstraliji in na Novi Zelandiji je postala splošna praksa. Ni boljšega načina za raziskovanje naravnih lepot dežele “down under” in Nove Zelandije, kot je vožnja mimo znamenitosti z avtodomom.

Najem avtodoma je možen tudi v Združenih državah Amerike, kamor se lahko z družino ali prijatelji odpraviš na pravi “road trip”.

Camper

Avstralija

Če avtodom najameš prek naše agencije, na VZHODNI OBALI ne plačaš ‘one way feeja’ oziroma doplačila za prevzem v drugem mestu, zaradi česar lahko prihraniš tudi več kot 300 dolarjev.

Prav tako imaš v ceno že vključeno opremo za bivanje (posteljnina, posoda ipd.) in dovoljenje za vožnjo dodatnega voznika.

Ponujamo ti:

  • Avto karavan, ki je idealen za 1 do 5 potnikov za ceno že od 33 € dnevno (cena se spreminja glede na sezono), potniki lahko najamejo zraven še šotor, hladilno torbo, plinski žar in plinsko bombo, rezervoar za vodo, zložljive stole ter mizo.
  • CHUBBY Camper, minivan, ki je odličen za potovanje v dvoje. Zadnji del avta se spremeni iz udobne spalnice v priročno jedilnico. Na zadnji del avta se lahko pripne šotorsko krilo, ki nudi super zavetje proti soncu in odlično zunanjo jedilnico za večerno druženje ob žaru. Cena je že od 48 € na dan (cena se spreminja glede na sezono), vključeno je: neomejeno število kilometrov, 24-urna asistenca na cesti, prenosni plinski žar, prenosna kuhinja s koritom za posodo in vodo, nastavljiv šotor za zadnji del avta.

Chubby layout

  • Hi-top Campervan, minivan s povišano streho: Odlična izbira za dva ali tri potnike že od 55 € na dan (cena se spreminja glede na sezono). Minivan ima sedišča za 3 potnike, klimo, jedilnico, ki se z lahkoto spremeni v spalnico, dodatno ležišče v prostoru, kjer se poviša streha, plinski žar, kuhinjsko korito s črpalko za vodo, mikrovalovno pečico in hladilnik.

Chubby layout 2

  • Kuga campervan, nadstandardni minivan: Kamper že za 58 € na dan (cena se spreminja glede na sezono) za 2 ali 3 potnike. Minivan ima sedišča za 3 potnike, klimo, jedilnico, ki se z lahkoto spremeni v spalnico, dodatno ležišče v prostoru, kjer se poviša streha, plinski žar, kuhinjsko korito s črpalko za vodo, mikrovalovno pečico in hladilnik.
  • Hi 5 Camper, minivan s povišano streho za 5 potnikov: Minivan je možno najeti že za 80 € na dan (cena se spreminja glede na sezono). Namenjen je 4 odraslim osebam ali pa 2 odraslima in 3 otrokom. Kabina je klimatizirana, sedišč je za 4-5 ljudi, kuhinja, ki se spremeni v spalnico, nastavljiva streha, plinski žar, kuhinjsko korito s črpalko za vodo, mikrovalovna pečica in hladilnik.

Back

Nova Zelandija

Na Novi Zelandiji je možen prevzem in oddaja minivanov v Aucklandu ali Christchurchu.

  • Escape Campervan: Namenjen je za 2 ali 3 potnike. Že za 21 € na dan (cena se spreminja glede na sezono) vam omogoča najem minivana in vključuje neomejeno kilometrino, 24-urno asistenco na cesti, zastonj drugi voznik, posteljnino, zemljevide, prenosni plinski žar, prenosno kuhinjo s koritom za posodo in vodo, pribor in posodo, mizo in stole za zunanjo uporabo. Dnevni prostor se z lahkoto spremeni v spalnico, kjer je dovolj prostora za tri odrasle osebe.

Day night escape

  • Happy Camper: je minivan, namenjen potovanju za dva ali tri potnike, kjer je dodatno ležišče spravljeno v povišanem strešnem delu minivana. Najem je možen že od 39 € na dan (cena se spreminja glede na sezono), v ceni pa je vključena neomejena kilometrina, 24-urna asistenca na cesti, dovoljenje za vožnjo drugega voznika, posteljnina, brez dodatnega plačila za oddajo vozila v drugem mestu, kot je bil prevzem, standardno zavarovanje vozila, zemljevidi, prenosni plinski žar, prenosna kuhinja s koritom za posodo in vodo.
  • Happy Kuga Camper, identičen Deluxe campervanu v Avstraliji: Najem kamperja že od 46 € na dan (cena se spreminja glede na sezono) za dve ali tri osebe, dodatno ležišče za tretjo osebo je v dvignjenem strešnem prostoru. V minivanu je klima, jedilnica, ki se z lahkoto spremeni v spalnico, dodatno ležišče v prostoru, kjer se poviša streha, plinski žar, kuhinjsko korito s črpalko za vodo, mikrovalovna pečica in hladilnik.
  • Happy Camper Deluxe: Minivan je na voljo že za 57 € dnevno (cena se spreminja glede na sezono), v kamperju je kopalnica z WC-jem in prho, klima in gretje v kabini kot tudi mikrovalovna pečica in kuhinjica ter posteljnina, neomejena kilometrina, standardno zavarovanje vozila in zemljevidi. Namenjen je dvema popotnikoma.

ZDA

Za zelo ugodne cene camperjev po ZDA nam piši na travel@nomago.si ali pokliči na 080 47 42.

Naroči se na sestanek v agenciji