Greyhound Australia

Greyhound ti pri potovanju po Avstraliji ponuja največ svobode in fleksibilnosti po ugodnih cenah, še posebej za študente. Greyhound nudi dnevne avtobusne prevoze do več kot 900 destinacij po celi celini. Na voljo imaš več vrst vozovnic, za vsakogar se najde prava rešitev. Oglej si raznoliko ponudbo, za dodatne informacije, ki jih na strani ni, pa se seveda lahko obrneš na nas.

  •  Če bi si rad sam sestavil svojo pot, potem je zate Oz-Flexi Travel. Pot si lahko sestaviš glede na število dni ali število kilometrov.
  •  Če te zanimajo priljubljene ture, izberi Oz-Choice Travel. Lahko si izbereš eno izmed vnaprej pripravljenih tur ali si izbereš dve mesti, med katerima bi rad potoval.

Greyhound australia

Oz-Flexi Travel

Kilometre Pass

Te vozovnice ti omogočajo največ svobode – odpelji se, kamor koli si želiš. Odločaš se med 500 in 20 000 kilometri, porabiš pa jih lahko v roku enega leta. Več jih kupiš, ugodnejše je, obenem pa lahko neporabljene kilometre uporabljaš kot valuto za nakup posebnih Greyhoundovih tur.

Za 500 km prideš od Byron Bayja do Noose, s 3000 km se odpelješ od Sydneyja do Cairnsa, če pa si želiš ogledati celo državo, izberi 20 000 km.

Te zanima koliko kilometrov potrebuješ? Oglej si priročno preglednico!

Potuješ lahko kamor koli, tudi večkrat po isti poti.

Greyhound

Naroči se na sestanek v agenciji

Cene

Karte so na voljo v različnih kilometrskih označbah in spodaj so naštete samo nekatere. Za ostale cene nas pokliči ali piši na travel@nomago.si.

1 000 km133 €
2 500 km276 €
5 000 km522 €
10 000 km953 €
20 000 km1 579 €

Kako vem, koliko kilometrov mi še ostaja?

24 ur na dan lahko pokličeš posebno številko in preveriš, koliko kilometrov še lahko prepotuješ.

Kako delujejo karte?

  • Izbereš in plačaš želeno karto,
  • izdali ti bomo voucher in seznam Greyhound postaj, kjer ga lahko zamenjaš za karto,
  • ko enkrat voucher zamenjaš za karto, je ne moreš vrniti,
  • začneš s potovanjem in se naužiješ vsega, kar ponuja Avstralija!

Prtljaga in drugi stroški

Vsak potnik ima lahko poleg ročne še dva kosa prtljage brezplačno, za dodatne kose in posebno opremo (surf deska, smuči, kolesa) pa je nujno doplačilo. Za točne cene povprašaj naše agente.

Poleg tega se pri vseh cenah doplača dodatek za gorivo, ki ne znaša več kot 30 AUD na osebo.

Več informacij na 080 4742 ali na travel@nomago.si.