Kiwi Experience

Kiwi Experience avtobusne vozovnice so svoboden, fleksibilen in neodvisen način, da si ogledaš najboljše, kar ponuja Nova Zelandija. Za razliko od običajnih vozovnic se od kraja A do kraja B ne odpravijo po najkrajši poti, ampak te z veseljem odpeljejo na prašne poti in skrite kotičke, kamor ne zaide vsak turist. Na voljo imaš več različnih tur, zato bo vsak našel pravo zase. Izberi si svojo in na poti vstopaj in izstopaj po svoji volji.

POPUST: pri agentu preveri aktualne popuste za ture Kiwi Experience. Nekatere so znižane tudi do 50 %.

New zealand 225540 1920

Prenočišča niso vključena v paket, zato je nočitve treba plačati na poti. Voznik ti bo svetoval, kje se splača prebiti noč – večina popotnikov spi v hostlih, nekateri tudi kampirajo. Marsikatero postajališče je le osamela kmetija ali koča sredi divijine, vendar vsa nudijo skupna prenočišča s kuhinjo in kopalnico.

Obroke lahko po ugodnih cenah dobiš na večini postaj, lahko pa si jih pripraviš sam na vmesnih postankih.

Največja prednost tovrstnih vstopnic je, da lahko celo turo opraviš v 3-4 tednih, lahko pa si vzameš celo leto – izbira je tvoja. Po nakupu našega voucherja imaš eno leto časa, da ga v pisarni Kiwi Experience ali na avtobusu zamenjaš za pravo vozovnico. Potem pa imaš še dodatno leto časa, da dokončaš pot.

Na avtobusu boš dobil podatke o voznih redih in vstopnih točkah na poti – običajno se avtobus skozi določen kraj pelje vsaj 3 ali 4-krat na teden.

Na voljo imaš več različnih tur – za lažji izbor si oglej interaktiven zemljevid, vedno pa povprašaj agenta za obstoječe popuste. Ture Kiwi Experience so večkrat znižane tudi do 50 %!

Trenutno veljajo naslednji popusti:

62% off – Sheepdog
61% off – Rangi
58% off – Super Funky
49% off – Southern Round Up

Funky Chicken

  • Redna cena: 980 €

Funky Chicken – zanimivo ime, ki pa prinaša ogromno zanimivosti. Vstopiš in izstopiš lahko kjerkoli na poti, pelje te do največjih znamenitosti Kiwilandije in hkrati do skritih draguljev, ki jih ne spozna vsak turist. Izstopi, ko si želiš določen kraj spoznati od bližje, in ko si zopet pripravljen na pot, vstopi na avtobus, ki pripelje mimo. Funky Chiken je kombinacija čudovitih mirnih pokrajin in adrenalinskih pustolovščin – enkratno za tiste, ki bi radi spoznali obe strani Nove Zelandije.

Pot se da opraviti v treh tednih, lahko pa si vzameš kar eno leto. Pot je krožna, kar pomeni, da potovanje lahko zaključiš, kjer si ga začel, in si ogledaš čisto vse zanimivosti  na poti.

Za podrobnosti nam piši na travel@nomago.si

Whole Kit & Caboodle National Pass

  • Cena za imetnike ISIC izkaznic: 1391 €
  • Redna cena: 1426 €

Ta vstopnica je namenjena tistim, ki bi radi videli res vse, kar ponuja Nova Zelandija. Odpelje te do vseh znamenitosti tako na Severnem kot na Južnem otoku. Začneš lahko kjer koli na poti in potuješ v eno smer, dokler ne dosežeš točke, kjer si začel.

Potuj od čarobnega Cape Reinga na skrajnem severu, do Aucklanda, ki je zaradi vročih izvirov lokalno znan kot “The Big Smoke”, jam in slapov, do rajskih plaž in lokalnih maorskih skupnosti. Na poti boš dobil priložnost za raznovrstne adrenalinske športe, kot so vožnja s kajakom, jahanje, rafting, treking in še več.

Na Južnem otoku se boš srečal z okamenelimi gozdovi, morskimi levi, pingvini, ali celo s kiti in delfini – na koncu pa se odpravi na počitek v Wellington. Edini pravi način, da si ogledaš to otoško državo.

Druge ture

Kiwi Experience ponuja še druge ture – za dodatne informacije nas pokliči ali piši na travel@nomago.si.

NAROČI SE NA SESTANEK V AGENCIJI