Z vlakom po Novi Zelandiji

Potuješ na Novo Zelandijo? Še ne veš, kje točno boš potoval, želiš pa vozovnico, ki ti omogoča hkrati fleksibilno, brezskrbno in udobno potovanje?

Potem vemo, kaj potrebuješ! Vozovnici Scenic Flexi Pass in Scenic Rail Pass ti omogočata, da po železniškem omrežju Nove Zelandije potuješ v ritmu, ki ti ustreza, in po cenah, ki so primerne za tvoj žep. Ogledaš si lahko kar celo državo ali pa izbereš le določeno regijo.

Z vlakom po novi zelandiji

Na voljo imaš dve vrsti vozovnic:

Scenic Flexi PassScenic Rail Pass
že od 321 € (3 poljubni dnevi v 6 mesecih)že od 461 € (7 fiksnih dni)

Vse vozovnice so preproste za uporabo in omogočajo:

  • prosto izbiro poti (v katero koli smer),
  • en dokument za celotno potovanje – ne potrebuješ dodatnih papirjev, družine in skupine pa lahko potujejo z eno samo karto,
  • fleksibilnost – vnaprejšnje rezervacije niso nujne, ampak ker so vsi vlaki zelo priljubljeni, ti svetujemo, da si sedež rezerviraš, če je le mogoče,
  • brezplačno linijo za rezervacije.

Naroči se na sestanek v agenciji

Vlaki

Vsi vlaki vključujejo odprt razgledni prostor, vagoni imajo na tleh mehke preproge, vlaki so opremljeni s centralnim ogrevanjem in klimo, zato se lahko v miru sprostiš na svojem sedežu in opazuješ okolico skozi panoramsko okno. Vsi vlaki vključujejo jedilni vagon s širokim izborom prigrizkov in pijač.

Vozovnice vključujejo neomejeno potovanje na vlakih:

  • Overlander (Auckland-Wellington),
  • TranzCoastal (Picton-Christchurch),
  • TranzAlpine (Christchurch-Greymouth prek Arthurjevega prelaza).

Izbereš si lahko svojo pot in jo prepotuješ v roku veljavnosti karte.

Trajekt

Vozovnica za vlak vključuje tudi vožnjo s trajektom med obema otokoma. Oglej si prečudovit Marlborough Sound in Cook Straight na eni izmed najlepših voženj s trajektom na svetu. Potuj sam ali z avtom na Interislander Ferry Line, ki vozi 2-4 na dan v obe smeri celo leto med Pictonom in Wellingtonom.

Za več informacij piši na travel@nomago.si ali pokliči na brezplačno številko 080 47 42!