Potrebuješ prevoz do letališča?

 

Se odpravljaš na potovanje, pa nimaš prevoza do letališča? Nič hudega, tudi za to bomo poskrbeli v naši agenciji!

Pospremimo te vse od domačih vrat do letališča, od kjer letiš do izbrane destinacije. Izbiraš lahko med zasebnim in skupinskim prevozom, prevozom z avtomobilom ali našim shuttle kombijem ter avtobusom. Rezervacijo urediš osebno v poslovalnici ali prek spleta.

Prevoz do letalisc

Ugoden prevoz do Benetk in Trevisa

Boš na svojo naslednjo popotniško pustolovščino poletel z letališča Marco Polo v Benetkah ali letališča A. Canova v Trevisu? Potem ti priporočamo, da se do tja zapelješ z našim ugodnim shuttle busom, ki ima vsak dan zagotovljenih 5 odhodov. Na njem lahko brezplačno in v neomejeni količini uporabljaš povezavo Wi-Fi, na avtobusu so prisotne električne vtičnice, sedeži so zares udobni, na voljo pa je tudi družinski kotiček, kjer potniki sedijo drug nasproti drugega, med njimi pa je mizica. Vozovnico si lahko zagotoviš že od 9 €.

Rezerviraj vozovnico za shuttle Nomago

shuttle

Ugoden prevoz do Brnika

Najlažje je leteti kar z domačega letališča v Ljubljani, kajne? Če iščeš shuttle prevoz do Brnika, te lahko tudi v tem primeru zapeljemo mi. Odhodi so redni in zagotovljeni, vozovnice pa ugodne. Poberemo te lahko v Ljubljani na izbranem naslovu znotraj ali zunaj ljubljanske obvoznice.

Rezerviraj vozovnico za shuttle Nomago

shuttle kombi brnik

 

Ugoden prevoz do Trsta

Ugodne letalske karte so pogosto na voljo tudi iz letališča Ronchi, zato ti ponujamo shuttle prevoz do letališča v Trstu. Tja se lahko z nami zapelješ petkrat na dan.

Rezerviraj vozovnico za shuttle Nomago

 

Ugoden prevoz do ostalih letališč

Ugodne prevoze je mogoče dobiti do večine letališč v bližini, rezervacijo pa lahko urediš pri svojem agentu. Plačilo lahko opraviš z gotovino v poslovalnici, z nakazilom na tekoči račun ali s kreditno kartico.

 

Okvirne cene organiziranih prevozov na letališča: 

Ljubljanaod 10 €
Benetkeod 9 €
Trstod 15 €
Zagrebod 17 €
Munchenod 23 €
Bergamood 34 €
Milanood 42,50 €

Preveri kaj je ugodneje: Organiziran ali lasten prevoz ?

NAROČI SE NA SESTANEK V AGENCIJI