Potrebuješ prevoz do letališča?

Se odpravljaš na potovanje, pa nimaš prevoza do letališča, od koder boš poletel na svojo naslednjo destinacijo? Nič hudega, tudi za to bomo poskrbeli v naši agenciji!

Izbiraš lahko med zasebnim VIP-prevozom in skupinskim prevozom ter našim shuttlom do ljubljanskega letališča in avtobusom Nomago InterCity do evropskih letališč. Rezervacijo lahko urediš enostavno prek spleta ali osebno v naših poslovalnicah Nomago Travel.

Prevoz do letalisc

Ugoden prevoz do Brnika

Najlažje je leteti kar z domačega letališča v Ljubljani, kajne? Če iščeš shuttle prevoz do Brnika, te lahko enostavno zapeljemo mi že od 10 € dalje. Odhodi so redni in zagotovljeni, vozovnice pa ugodne. Poberemo te lahko v Ljubljani na izbranem naslovu znotraj ali zunaj ljubljanske obvoznice. Namig: če boš pri nas rezerviral tudi letalsko karto, dobiš svojo vozovnico za shuttle do Brnika že za 6 €.
Rezerviraj vozovnico za shuttle Nomago

shuttle kombi brnik

Ugoden prevoz do evropskih letališč

Do številnih evropskih letališč – Marca Pola in Trevisa v Italiji, letališča Franjo Tuđman na Hrvaškem, letališča na Dunaju v Avstriji in letališča v Frankfurtu (ali Stuttgartu) v Nemčiji – te zapelje naš avtobus Nomago InterCity z rednimi zagotovljenimi odhodi.

Na njem lahko brezplačno in v neomejeni količini uporabljaš povezavo Wi-Fi, na avtobusu so na voljo električne vtičnice in USB priključki ter tri vrste udobnih razredov – poslovni razred z več prostora in najudobnejšimi sedeži, razred za skupine, idealen za družine in prijatelje, kjer potniki sedijo drug nasproti drugega, med njimi pa je mizica, ter ekonomski razred.

Do letališča v Benetkah in Trevisu

Boš na svojo naslednjo popotniško pustolovščino poletel z letališča Marco Polo v Benetkah ali letališča A. Canova v Trevisu? Potem ti priporočamo, da se do tja zapelješ z našim ugodnim  avtobusom Nomago InterCity, ki ima vsak dan zagotovljene 4 odhode, vozovnico pa si lahko urediš že od 14,99 € dalje!

Primerjava z osebnim avtomobilom

Če se do dveh najbolj priljubljenih odhodnih letališč odpraviš iz Ljubljane z avtomobilom, boš prevozil dobrih 230 km in potreboval približno 2 uri in 40 min. Za gorivo boš za obe smeri odštel približno 34 €, za cestnino pa 22 €, skupaj 56 €. Vsako letališče ima možnost parkiranja za daljši čas, zato lahko za obdobje svojega potovanja avto pustiš tudi na letališču. Za teden dni parkiranja boš potreboval približno 35 €, odvisno od izbire parkirišča. Tako bo tvoj prevoz v celoti stal 91 €. V primeru, da te nekdo pelje in pride iskat, pa ga bo to stalo približno 112 €.
Rezerviraj vozovnico

intercity2Do letališča na Dunaju

Če si svoj polet rezerviral z letališča na Dunaju, vstopi na Nomago InterCity v Ljubljani, Mariboru ali Šempetru pri Gorici in se zapelji z nami. Do Dunaja vozimo kar dvakrat dnevno, vozovnico pa lahko rezerviraš že od 18,99 € dalje.

Primerjava z osebnim avtomobilom

Če se do letališča na Dunaju odpraviš iz Ljubljane, boš porabil okvirno 4 ure in prevozil slabih 400 km. Za gorivo boš za obe smeri porabil okvirno 98 €, za 10-dnevno vinjeto pa 9,20 €, skupaj pa 108,20 €. Cena enotedenskega parkiranja na letališču te bo stala okoli 100 €, odvisno od izbranega parkirišča, zato bo tvoj prevoz v celoti stal okvirno 208 €.
Rezerviraj vozovnico

dsc04512

Do letališča v Frankfurtu

Si našel ugodno letalsko karto iz Frankfurta? Brez skrbi – pot do letališča še nikoli ni bila tako enostavna in udobna. Spakiraj svoje kovčke in v Ljubljani vstopi na avtobus InterCity do Frankfurta, ki vozi dvakrat dnevno, vozovnico pa si lahko priskrbiš že od 29,99 €.

Primerjava z osebnim avtomobilom

Če želiš do frankfurtskega letališča priti z osebnim avtomobilom iz Ljubljane, boš prevozil dobrih 800 km in porabil okoli 8 ur, odvisno od prometa. Za gorivo boš za obe smeri porabil okvirno 200 €, za vinjeto pa 24,20 €, skupaj 224,20 €. Cena enotedenskega parkiranja na letališču se začenja pri 66 € v primeru predhodne rezervacije prek spleta, je pa seveda odvisna od izbire parkirišča. Tako bo tvoj prevoz v celoti stal okvirno 290 €.
Rezerviraj vozovnico

Enostavno tudi do ostalih letališč

Nomago InterCity te zapelje tudi v nekatera druga evropska mesta, od koder lahko enostavno prideš tudi do letališča. Če je tvoj naslednji polet iz Zagreba, Münchna, Trsta, Budimpešte, Pule ali katerega drugega letališča, pridi z nami do izbranega mesta.

Vse cene so informativnega značaja – za kakršne koli spremembe ali odstopanja od cen ne odgovarjamo.