Naša zgodba se bo začela na parkirišču Tivoli, kjer se bomo zbrali ob 9.00 uri zjutraj. Za lahek in miren uvod bomo najprej uživali v vožnji do Tolmina, ker bomo srečali prvega akterja v naši dogodivščini – vodiča za Tolminska korita. Čarobna, turkizna voda, soteska in hladen vetrič – vse to in še več ponujajo ta zanimiv košček Posočja.

Korita so najnižja in najlepša vstopna točka v Triglavski narodni park. Krožna pot nas bo vodila skozi divja korita Tolminke in Zadlaščice, ki se med seboj zlijeta v edino sotočje v koritih v Sloveniji. Za piko na »i« pa si ogledamo še termalni izvir v strugi rečice in »medvedovo glavo«.

Brez skrbi, medvedova glava še ni pravi adrenalinski duh naše zgodbe. Po obisku korit se bomo odpravili proti Bovcu, kjer bomo jekleno vozilo zamenjali za vodnega konjička – čoln za rafting! Smaragdna Soča, brzice, slikovita gorska pobočja, neokrnjena narava in želodec, ki dela prevale – to je vse kar potrebujemo za dobro adrenalinsko doživetje!

Rafting bo vrhunec naše zgodbe, o kateri bomo razmišljali še naprej. Sprejemamo tako individualne prijave kot skupinske prijave. Zagotovo bo vsak dobil svojega soborca/soborko za drvenje po prečudoviti Soči. Po raftingu bo naš timski duh okrepljen, lasje mokri in nasmešek do ušes. To pa je tudi korak v zadnji del naše zgodbe in sicer povratek nazaj domov. Povratek pričakujemo predvidoma ob 20. uri na parkirišču Tivoli.

Dodatne informacije

DržavaSlovenija
Kraj odhodaOdhod iz Ljubljane
Stil potovanjaAktiven
Cena vključuje
  • Avtobusni prevoz,
  • ogled tolminskih korit z lokalnim vodnikom,
  • raft,
  • DDV.
Cena ne vključuje
  • Kosila in večerje,
  • vse ostale storitve, ki niso izrecno navedene pod »cena vključuje«.
Potovalni dokument
  • Osebna izkaznica,
  • zaščitna maska.
Cena

78 EUR

73 EUR*

*za vse imetnike aktivnih dijaških ISIC izkaznic, študentskih ISIC izkaznic, YTIC in ITIC

Plačilni pogoji: plačilo celotnega zneska pred odhodom. Splošni pogoji so sestavni del ponudbe in so v celoti dosegljivi na spletni strani Nomaga, na povezavi: https://www.nomago.si/splosni-pogoji

Program se izvede v primeru, če oblastni ukrepi vlade Republike Slovenije v sled epidemije Covid-19 to dopuščajo.

Program se izvede v primeru, da je prijavljeno min. 35 udeležencev.

tolminska korita
tolminska korita
tolminska korita
tolmin soca rafting 1
tolmin soca rafting 3
tolmin soca rafting 2

Koda potovanja: