Manjša tipično italijanska gorska vasica, ki je s svojo lego idealno izhodišče za nepozabno smučanje v objemu Dolomitov. Smučanje preko sedla Portavescovo do ledenika Marmolada, potovanje na smučeh po znani Sela Rondi do Gardene in svetovno znane proge za smuk Gran Risa, v nadaljevanju se v Arabbo vračamo čez Corvaro in La Villo ter preverimo še zahtevnost veleslalomske proge. Zadnji zavoji čez prelaz Campolongo in ob koncu dneva smo nazaj v Arabbi. Večerni obisk ene od tipičnih lokalnih gostiln bo zaključil aktiven smučarski dan.

Dodatne informacije

DržavaItalija
DestinacijaArabba
Stil potovanjaAktiven
Trajanje7 dni
Termini 2022

5. 2. – 8. 2. 2022

 

Apartmaji Precomun

11 12 13

Naselje apartmajskih hiš, ki je od žičnice oddaljeno dobrih 200 m. V hišah se nahaja več apartmajev različnih velikosti. Opremljeni so v prijetnem lokalnem stilu z vsem potrebnim komfortom (pomivalni stroj, pečica, hladilnik), internetnim dostopom. Shramba za smuči in parkirna mesta so na voljo pred vsakim objektom.

Vas zanima več? Pokličite 080 47 42, napišite e-poštno sporočilo ali obiščite našo poslovalnico, ter iz iz prve roke pridobite vse informacije o potovanju.

Za dodatne informacije preberite: Splošne pogoje poslovanja.

Apartmajsko naselje Precomun

Naselje apartmajskih hiš , ki je od žičnice oddaljeno dobrih 200 m. V hišah se nahaja več apartmajev različnih velikosti. Opremljeni so v prijetnem lokalnem stilu z vsem potrebnim komfortom ( pomivalni stroj, pečica, hladilnik ) , internetnim dostopom . Shramba za smuči in parkirna mesta so na voljo pred vsakim objektom.

Posteljnino in brisače lahko najamete in doplačate na recepciji ob predhodnem naročilu, lahko pa tudi prinesete lastne.

Apartma A 2-4 ( 40 m2, dvosobni ): dnevni prostor s kuhinjo in jedilnim kotom ter raztegljivim ležiščem za 2 osebi, dvoposteljna soba, kopalnica;

Cena 3 dnevnega najema apartmaja: 700 €

Obvezno doplačilo: končno čiščenje 50 €, turistična pristojbina 1€/ os/ dan;

Doplačilo za posteljnino in brisače: 10 €/ os.

untitled design 33
2 4
3
4
5
6
7
9
8
10
11
12
13

Koda potovanja: