Gardaland je največji zabaviščni park v Italiji, nahaja pa se blizu Verone ob Gardskem jezeru. Širi se na 46 hektarjih zelene površine in svojim obiskovalcem ponuja velikansko izbiro atrakcij in tematskih “parkov”.

Doživi nepozaben dan, poln dogodivščin in adrenalina v zabaviščnem parku, ki ga zaznamujejo svetovno znane atrakcije. Za najmlajše je poskrbljeno v posebnem delu, imenovanem Fantasy Kingdom, kjer lahko raziskujejo drevesno hišo zmaja Peteršiljčka ali se zabavajo z ostalimi igrali in maskotami parka. Privošči si nekaj adrenalinskega in odštekanega ter se sprosti v Gardalandu, ki je vedno nepozabno doživetje za vse starosti. Ob vseh novostih pa Gardaland ponuja seveda še veliko drugega. Užival boš v nepozabnih atrakcijah in napolnil baterije v treh tematskih mestih, obiskal vasico ameriškega divjega zahoda, arabski svet, gusarsko ladjo, egipčanske mumije in Peppa Pig Land.

Pomembno: Za obisk parka mora obiskovalec naložiti APP in si predhodno obvezno rezervirati vstope za obisk želenih atrakcij.

Opomba: Program se izvede v primeru, če oblastni ukrepi vlade Republike Slovenije in Republike Italije v sled epidemije Covid-19 to dopuščajo ter ob upoštevanju omejitev.

Dodatne informacije

Stil potovanjaIzlet, Organiziran
Trajanje1 dan
DržavaItalija
DestinacijaGardaland
StarostOdrasle osebe, Otroci pod 1m višine
Cena ne vključuje
 • storitev, ki niso izrecno navedene pod „cena vključuje”
 • zavarovanja za rizik odpovedi v primeru bolezni ali smrti v višini 11 € ki krije tudi odpoved zaradi obolelosti s Covid-19
 • dodatnega zdravstvenega zavarovanja z medicinsko asistenco v tujini
Kraj odhoda
 • Ljubljana, Celje, Ravbarkomanda, Ajdovščina in Vrtojba (27. 8. 2022 pri min. 10 potnikih).
Potovalni dokument
 • osebna izkaznica
Cena
 • za odrasle osebe: 63 €
 • otrok pod 1 m višine: 35,5 €
Doplačilo
 • prijavnina 10 €/ prijavo
 • odhod je zagotovljen pri min. 38 potnikih
Vam termini ne ustrezajo oz. potujete v skupini?

V primeru, da vas zanima izlet v Gardaland izven razpisanih terminov oz. je vaša skupina večja od 10 oseb nam pošljite povpraševanje na naslov : marjana.pahor@nomago.si.

Predvideni odhodi
 • 03.09.2022
 • 29.10.2022

Odhod je zagotovljen pri 38 potnikih. Nekatere atrakcije so lahko zaradi epidemioloških razmer lahko tudi zaprte, število obiskovalcev parka je omejeno. Omejitev števila potnikov na avtobusu je lahko določena s predpisi regij Republike Italije glede na trenutne epidemiološke razmere. Cena je min. 45 potnikov. Doplačilo za manjšo skupino min 38 potnikov na avtobusu: 6 EUR

Pomembno: ob prijavi je treba obvezno navesti kraj vstopa.

Pomembne dodatne informacije glede prehajanja meje:

Te zanima več? Piši na travel.ng@nomago.si ali pokliči na telefonsko številko (05) 33 03 124.

Za ostale informacije pa si lahko prebereš splošne pogoje.

Splošni pogoji: Splošni in posebni pogoji so sestavni del programa, v celoti do razpoložljivi na spletni strani https://www.nomago.si/splosni-pogoji ali razpoložljivi v potovalni agenciji v natisnjeni obliki.

Kaj vključuje cena

Vstopi na avtobus

05.25 LJUBLJANA – parkirišče Dolgi most

05.55 RAVBARKOMANDA – počivališče OMV

*06.40 VRTOJBA
– Mahle Lektrika (postajališče Nomago Shuttle bus) – odhodi 31. 7. in 28. 8. 

Povratek

Odhod iz parka ob 18.00 uri

Gardaland2 01

Koda potovanja: