Popularna destinacija te bo očarala tako z osupljivimi piramidami, kot tudi z rajem za potapljanje, vodnimi parki in čudovitimi peščenimi plažami, kjer si lahko privoščiš idealen oddih in zimski pobeg. Odpravi se v Egipt in se prepusti vrtincu vseh doživetij, ki te čakajo.

Dodatne informacije

Raven storitveStandardna
Letalske vozovniceVključene
Trajanje7 dni
KontinentAfrika
DestinacijaHurgada
Kaj je vključeno v ceno
Termin

19. 2. 2021 – 26. 2. 2022

The Grand Hotel Hurghada 4* - Od 587 € na osebo

zajeta slika

Hotel se nahaja neposredno na urejeni zasebni plaži s sprehajališčem ob plaži, sredi zelo prostornega parka, ki navduši vsakega ljubitelja vrtov. Hotel je še posebej priljubljen pri tistih, ki iščejo mir in tišino ter starejšim občanom, kjer se lahko sprostite že od prvega trenutka. Hotel se nahaja približno 10 km od centra Hurghade.

The Grand Resort 4* - Od 634 € na osebo

zajeta slika2

Hotel, zgrajen v mavrskem slogu, ima 828 sob in ga od sestrskega hotela Grand Hotela ločujeta sosednji Grand Mall in ulica. V Grand Mall-u so različne restavracije, kavarne, bari, trgovine. in zabavnih prizoriščih. Uporabljate lahko tudi plažo od “Grand Hotela”, ki je oddaljena cca 150 m. Središče Hurghade je približno 10 km stran in je zlahka dostopno z vsakodnevnim brezplačnim avtobusnim prevozom.

Siva Grand Beach 4* - Od 633 € na osebo

zajeta slika

Hotel ima čudovito dolgo in rahlo nagnjeno zasebno plažo. Zaradi tega je ta hotel še posebej primeren za družine in je zelo priljubljen med rednimi gosti. Središče Hurghade je približno 8 km stran.

The Grand Makadi 5* - Od 695 € na osebo

zajeta sli1ka

Grand Makadi ima skupno 302 sobi in se nahaja 30 km južno od Hurghade. Čas prevoza do hotela je približno 30 minut. Neposredno pred obsežno zasebno plažo se nahaja koralni greben.

GRAND WATERWORLD MAK 5* - Od 726 € na osebo

zajeta slika22

Edini hotel RED SEA HOTELS z vodnim parkom se nahaja neposredno na zasebni plaži v zalivu Makadi in ponuja impresiven pogled na celoten zaliv Makadi. Pred plažo boste našli koralni greben, tu se lahko brezskrbno potapljate. Obiščete lahko tudi “Makadi Mall”, kjer najdete trgovine, bare in restavracije.

Predvideni odhodi
  • 19. Februar 2022

Te zanima več? Piši na e-naslov travel.ng@nomago.si ali pokliči na telefonsko številko (05) 330 31 24.

Program se izvede v primeru, če ukrepi vlade Republike Slovenije v sled epidemije Covid-19 to dopuščajo.

Splošni pogoji: Splošni in posebni pogoji so sestavni del programa, v celoti razpoložljivi na spletni strani https://www.nomago.si/splosni-pogoji ali razpoložljivi v potovalni agenciji v natisnjeni obliki.

OPOMBA: Ponudba velja do zapolnitve prostih mest

adrian dascal xqex6flfg8e unsplash
Egipt
zajeta slika22 1
zajeta slika2 1
zajeta slika 1
zajeta slika 1
zajeta sli1ka 1

Koda potovanja: