Highlights: God’s Window, Kruger National Park, Johannesburg, Panorama Route: Three Rondavels, Bourke’s Luck Potholes, Blyde River Canyon, Panorama Route

Odpravi se na štiridnevno raziskovanje divjine v safari Kruger! V tem času boš v posebej prilagojenih vozilih imel dovolj priložnosti, da opaziš najbolj značilne prebivalce parka. Ogledal pa si boš tudi Bourke’s Luck Potholes, God’s Window in Three Rondavels – tri znamenitosti, ki so del kanjona Blyde River in spadajo na Unescov seznam svetovne dediščine.

Potovanju lahko ob plačilu dodaš paket aktivnosti, ki vsebuje nekatere izmed najbolj priljubljenih dogodivščin. Če se za paket ne odločiš, imej v mislih, da so te aktivnosti vseeno vključene v urnik potovanja.

Dodatne informacije

DržavaJužna Afrika
KontinentAfrika
Stil potovanjaPustolovski
Raven storitveOsnovna
Trajanje4 dni
Starostna omejitev16+
BivanjeŠotor
Letalske vozovniceNiso vključene
PrevozLetalo, Terenski avto
DestinacijaJužna Afrika
ZahtevnostSrednje zahtevno
Kaj je vključeno
  • Popoldanska safari vožnja po parku,
  • ogled kanjona Blyde, God’s Window in Bourke’s Luck Potholes,
  • 3 nočitve v šotorih (2 osebi),
  • 3 zajtrki, 4 kosila, 3 večerje.
Dodatne aktivnosti
  • Celodnevni safari,
  • jutranji pohod,
  • večerna safari vožnja.
Razpoložljivi odhodiOdhodi celo leto

Te zanima več? Pokliči 080 47 42, piši za informacije iz prve roke ali se oglasi pri nas v agenciji.

Za ostale informacije pa si lahko prebereš splošne pogoje.

1

Dan 1: Johannesburg – Narodni park Kruger

Zgodaj zjutraj se boš iz Johannesburga skozi provinco Mpumalanga odpravil do parka Kruger. Na poti se boš ustavil na God’s Window, razgledni točki, ki ponuja spektakularen razgled na širno pokrajino pod teboj. Zvečer se boš sprostil ob tradicionalnem plesu in večerji ob tabornem ognju.

 

*Da boš lahko užival ob pogledu na čim več divjih živali, se med obiskom parka Kruger, potek potovanja lahko nekoliko spremeni brez predhodne najave.

2

Dan 2: Narodni park Kruger

Pred tabo je dan, posvečen safariju. V odprtem vozilu na štirokolesni pogon boš občudoval prekrasno okolico. Fotoaparat imej pri roki in poskušaj v objektiv uloviti izmuzljivih Velikih pet – slona, leva, leoparda, nosoroga in bizona!

3

Dan 3: Narodni park Kruger

Če si izbral paket aktivnosti, boš danes dan začel z jutranjim sprehodom, nato te čaka vožnja po spektakularni panoramski poti s postankom v kanjonu Blyde River in ogledom pravih umetnin narave – kamnitih skulptur Bourke’s Luck Potholes. Zvečer pa povratek v tabor in še večerni ogled parka.

4

Dan 4: Narodni park Kruger – Johannesburg

Zjutraj se boš poslovil od parka in se odpravil na pot do Johannesburga. Tvoje potovanje se konča v Johannesburgu na posestu Belvedere. Posest s štirimi zvezdicami popotnikom omogoča, da doživijo deželo na najboljši možni način. Odločiš se lahko za tradicionalno večerjo, s katero se boš poslovil od »črne celine«.

Nosorogi
Kruger safari 1
Kruger safari 10
Kruger safari 9
Kruger safari 8
Kruger safari 7
Kruger safari 6
Kruger safari 5
Kruger safari 4
Kruger safari 3
Kruger safari 11

Koda potovanja: N-NJJ