Po lanski sezoni, ko smo imeli omejeno sezono in možnosti smučanja je odločitev, da se čimprej podamo na sneg in začnemo tokratno smučarsko sezono več kot pametna. Nastanitev v apartmajih v koncu oktobra z vključenimi 3-dnevnimi kartami smučanja hkrati omogoča, da praznite ali polnite svoje baterije tudi na popoldanskih aktivnostih v dolini. Pri tem je možna kombinacija smučanja in golfa ali pa tenisa popoldan, mogoče kolesarjenja ali supanja na jezeru – mogoče velja razmisliti tudi o malo daljšem terminu v času krompirjevih počitnic.

Dodatne informacije

DestinacijaKaprun
DržavaAvstrija
KontinentEvropa
Trajanje3 dni
Stil potovanjaAktiven
TERMINI POTOVANJA

29.10 – 1.11.2021

9.12 – 12.12.2021

 

Apartmajska hiša Avenida Ski & Golf Resort

 

slika41

Apartmajska hiša se nahaja v neposredni bližini spodnje postaje žičnice Maiskogel, ki je del povezave na ledenik Kitzsteinhorn. Svetli moderno opremljeni apartmaji s popolnoma opremljeno kuhinjo. V hiši je na razpolago še garaža in ogrevana shramba za smuči.

 

V vseh apartmajih: pomivalni stroj, mikrovalovna pečica, pečica, brezplačna internetna povezava.

Apartmajska hiša Kitz Residenze

slika45

Apartmajska hiša se nahaja v centru mesta in je dober kilometer oddaljena od spodnje postaje žičnice Maiskogel. Prostorni moderno opremljeni apartmaji z vsem komfortom za prijetno bivanje po aktivnem dnevu na smučeh ali drugih športnih aktivnostih.

 

V vseh apartmajih: pomivalni stroj, pečica, toaster, kavni avtomat, brezplačen internetni dostop.

Vas zanima več? Pokličite 080 47 42, napišite e-poštno sporočilo ali obiščite našo poslovalnico, ter iz iz prve roke pridobite vse informacije o potovanju.

Za dodatne informacije preberite: Splošne pogoje poslovanja.

daniel frank 9zsvzusaiea unsplash
slika41 1
slika42
slika43
slika44
slika45 1
slika46

Koda potovanja: