Tako blizu in tako dobro – najboljše koroško smučišče je z dobrimi 100 km smučarskih prog ravno prava izbira za vse smučarske navdušence – družine in smučarske eksperte. Z malo sreče in ugodnih pogojih zasneževanja pa bo najdaljša proga Millenium, ki se konča v dolini resničen izziv in preizkus smučarske pripravljenosti. 🎿😎

Vabimo te na otvoritev zimske sezone v Nassfeld, z vključenim najemom apartmaja in kartami za 3-dnevno smučanja v Avstriji. Nastanitev na samem smučišča v naselju Sonnleitn ti omogoča, da boš že zjutraj med prvimi “potegnili” svoj smučarski podpis. ☀️🏂

Za vse imetnike ISIC izkaznic (dijaška, študentska, mladinska ali učiteljska) 5 € popusta na skipass pri rezervaciji paketa v Nassfeldu. Za upoštevanje je potrebno ob rezervaciji pripisati svojo serijsko številko izkaznice.

 

Dodatne informacije

DestinacijaNassfeld
DržavaAvstrija
KontinentEvropa
Trajanje3 dni
Stil potovanjaAktiven
DATUMI ODHODOV

9. – 12.12.2021

16. – 19.12.2021

 

Apartmajsko naselje Marcius 3 ***, SKI IN / OUT - od 219€

 

slika21

Oprema: pomivalni stroj,  lončena peč, internetni dostop. Za doplačilo je v naselju možno koriščenje wellnes centra v hotelu Marcius.

Hotel Marcius 3 ***, SKI IN / OUT - od 359€

slika23

V hotelu se nahaja wellnes center, manjši notranji bazen, pizzerija ter manjša trgovina.

Hotel Alpenblick Hinterglemm - od 389€

slika27

V hotelu se nahaja savna center, masažni bazen in plezalna stena.

Vas zanima več? Pokličite 080 47 42, napišite e-poštno sporočilo ali obiščite našo poslovalnico, ter iz iz prve roke pridobite vse informacije o potovanju.

Za dodatne informacije preberite: Splošne pogoje poslovanja.

Cenik apartmajev

untitled design 3
slika21 1
slika22
slika23 1
slika24
slika25
slika26
slika27 1
slika28
slika29

Koda potovanja: