Šola smučanja OREL s slovenskimi učitelji smučanja za odrasle in otroke od 4. leta naprej je namenjena tako začetnikom, kot tudi izkušenim smučarjem, ki bi radi obogatili svoje smučarsko znanje in to na sodoben in originalen način. Šola oziroma pouk traja od nedelje do vključno petka, 2. uri na dan.

Omogoča se individualen pristop znotraj skupine, hiter napredek, možnost poučevanja carving tehnike na inovativen način in individualnih inštrukcij. Zagotavlja se majhne in homogene skupine sestavljene glede na starost in znanje. Šola se poslužuje najsodobnejših tehnik smučanja, vsi učitelji imajo potrebno znanje in izkušnje (licenco učitelja smučanja).

Termin začetka šole in zbirno mesto bo opredeljeno na sami destinaciji in je odvisno od števila prijavljenih.

 

Dodatne informacije

DestinacijaBad Kleinkirchheim
DržavaAvstrija
KontinentEvropa
Trajanje3 dni, 4 dni, 5 dni, 6 dni
Stil potovanjaAktiven
Termini šole smučanja

2.1 – 26.2.2022

 

Vas zanima več? Pokličite 080 47 42, napišite e-poštno sporočilo ali obiščite našo poslovalnico, ter iz iz prve roke pridobite vse informacije o potovanju.

Za dodatne informacije preberite: Splošne pogoje poslovanja.

Cena 6 – dnevne šole smučanja po osebi: 150 EUR za NOMAGO goste (nastanitev rezervirana v agenciji NOMAGO)
Cena 6 – dnevne šole smučanja po osebi: 170 EUR za ostale goste

Individualna ura: 45 Eur na osebo (dogovor za individualno uro na destinaciji, glede na razpoložljivost)

Cena 3 – dnevnega učenja znaša 140 EUR za lastno režijo in 120 EUR za NOMAGO goste.

Opomba: smučarska karta ni vključena v tečaj smučanja. Najmanjše število učencev v skupini je 5, največje število pri začetnikih 7, pri izkušenejših 9. V primeru sestave manjše skupine (3-4 učenci) je obvezno doplačilo v višini 20 Eur po osebi na destinaciji pri predstavniku šole smučanja.

Opozorilo: termin šole smučanja je nedelja – petek za 4-6 dni, oz. šola za 3 dni se prične v nedeljo. Prihod med tednom in vključitev v skupinsko učenje ni vedno mogoč. NOMAGO šola smučanja bo izvedena ob minimalnem število 10 prijavljenih oseb. Individualna ura po dogovoru je 45 €.

bad kleinkirchheim 3

Koda potovanja: