Gostujoča vsebina

Za epski Eurotrip spakiraj epski paket!

datum objave | 31. maj 2017
4815

Pred tabo je poletje in potovanja kar kličejo! Zagotovi si najbolj nepozabne in brezskrbne poletne mesece s paketom A1 Orto EU, s katerim se boš kjerkoli v EU počutil kot doma.

Poslovi se od zamudnega iskanja brezplačnih Wi-Fi omrežij in pozdravi ogromne količine podatkov! Paket A1 Orto EU je ustvarjen za mlade, ki jim srce bije za dogodivščine in potovanja, saj prinaša neomejene klice, sporočila SMS/MMS in kar 15 GB prenosa podatkov, ki jih lahko razporediš med SLO in državami EU. Tako boš lahko na vsakem križišču preveril, če greš v pravo smer, poiskal kaj ugodnega za pod zob in si tuje besede takoj prevedel s pomočjo online prevajalnika.

Da bo vse skupaj še bolj epsko, pa ti ponujamo še vrhunske telefone, s katerimi lahko posnameš osupljive vtise novo odkritih kotičkov sveta, zanimive posnetke naravnih znamenitosti, pa tudi kakšen selfie z novimi prijatelji.

V sklopu paketa A1 Orto EU lahko ustvarjaš spomine z enim izmed vrhunskih telefonov, kot so Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy A3 (2017), Samsung Galaxy J7 (2016) ali pa LG G6, kjer te ob dostavi telefona čaka prav posebno darilo: 32-palčni televizor LG LH510U!

Zagotovi si nepozabno poletje z novim A1 Orto telefonom in paketom ter osvoji Evropo!

Začni epski trip!